Povezane vesti

Vlahović i zvanično pet godina u Fiorentini, Partizanu 1.500.000 evra

Vlahović i zvanično pet godina u Fiorentini, Partizanu 1.500.000 evra

Sportski žurnal 22.02.2018
Crno-belima će pripasti obeštećenje od milion i po evra. Vlahović je zadužio dres sa brojem 18. Dušan Vlahović je zvanično igrač Fiorentine. Mladi napadač Partizana (18) posle potpisivanja petogodišnjeg ugovora predstavljen je juče u Firenci… »
Vlahović u ljubičastom: Hoću kao Jovetić

Vlahović u ljubičastom: Hoću kao Jovetić

Mondo 22.02.2018
Najmlađi debitant u istoriji Partizana predstavljen u Fiorentini. Biće saigrač Nikoli Milenkoviću. Foto: MN Press Doskorašnji fudbaler Partizana Dušan Vlahović danas je zvanično predstavljen kao novi napadač Fiorentine, nakon što ga je… »
Foto vest: Bivši napadač Partizana predstavljen u Fiorentini (foto)

Foto vest: Bivši napadač Partizana predstavljen u Fiorentini (foto)

Hot sport 22.02.2018
Italijanski klub je i zvanično predstavio napadača kog je kupio još pre 12 meseci iz Partizana, ali je čekao njegovo punoletstvo. Dušan Vlahović zvanično je član Fiorentine. Sada već bivši napadač Partizana potpisao je ugovor sa ‘violom’… »
Vlahović dobio broj 18 u Firenci: Navijači očekuju kombinaciju Batistute i Tonija!

Vlahović dobio broj 18 u Firenci: Navijači očekuju kombinaciju Batistute i Tonija!

Mozzart sport 22.02.2018
„Veoma sam srećan što sam obukao ovaj dres, velika mi je čast i daću sve od sebe da postignem što više golova i donesem veliku radost navijačima”, kaže mladi golgeter. Mladi srpski napadač Dušan Vlahović i zvanično je predstavljen u… »
GOTOVO - Partizan u Plzenju, a Vlahović potpisao!

GOTOVO - Partizan u Plzenju, a Vlahović potpisao!

Sportske.net 22.02.2018
Završene i poslednje formalnosti, posao danas ozvaničen. Ono što se dugo najavljivalo, danas je postalo i zvanično - Dušan Vlahović je novi fudbaler Fiorentine sa kojom je potpisao petogodišnji ugovor, a pravo nastupa za svoj novi klub steći će… »

Vesti dana »