Povezane vesti

Lavrov uručio Dačiću Orden prijateljstva: Živelo bratstvo Srbije i Rusije (foto/video)

Lavrov uručio Dačiću Orden prijateljstva: Živelo bratstvo Srbije i Rusije (foto/video)

Srbija danas 22.02.2018
Šef srpske diplomatije priznanje posvetio nedavno preminulom ocu. Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov danas je u Beogradu uručio ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću Orden prijateljstva Ruske Federacije. Dačić je rekao da za Srbe ne postoji… »
Lavrov uručio Dačiću ruski orden prijateljstva

Lavrov uručio Dačiću ruski orden prijateljstva

Beta video 22.02.2018
BEOGRAD- Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov uručio je danas orden prijateljstva šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću za zasluge u jačanju prijateljstva i saradnje dve zemlje. (pokirvalice)… »
Dačić: Veoma sam počastvovan što su  Rusija i njen predsednik Vladimir Putin prepoznali moj rad

Dačić: Veoma sam počastvovan što su Rusija i njen predsednik Vladimir Putin prepoznali moj rad

Beta video 22.02.2018
BEOGRAD - Ministra spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je rekao da je prethodnih godina ulagao maksimalne napore da uvek i svuda promoviše politiku saradnje Srbije i s njenim partnerima, a naročito prijateljima kao što je Rusija. ``Veoma sam počastvovan… »
Lavrov:  Dačić doprineo razvoju spoljnopolitičke saradnje Rusije i Srbije

Lavrov: Dačić doprineo razvoju spoljnopolitičke saradnje Rusije i Srbije

Beta video 22.02.2018
BEOGRAD - Šef Ruske diplomatije Sergej Lavrov je u ambasadi Rusije u Beogradu rekao da je Dačić doprineo razvoju spoljnopolitičke saradnje Rusije i Srbije, kao i trgovinsko-ekonomske saradnje i da mu je velika čast da u ime ruskog predsednika Vladimira… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Danas pre 22 minutajoš 17 povezanih
Izabrano prvih sedam učesnika finala „Pesme za Evroviziju“

Izabrano prvih sedam učesnika finala „Pesme za Evroviziju“

Vesti online pre 7 minutajoš 18 povezanih
Pobeda Oklahome nad Torontom: Topić upisao 3 poena

Pobeda Oklahome nad Torontom: Topić upisao 3 poena

Nedeljnik pre 32 minutajoš 19 povezanih