Povezane vesti

Lavrov uručio Dačiću Orden prijateljstva: Živelo bratstvo Srbije i Rusije (foto/video)

Lavrov uručio Dačiću Orden prijateljstva: Živelo bratstvo Srbije i Rusije (foto/video)

Srbija danas 22.02.2018
Šef srpske diplomatije priznanje posvetio nedavno preminulom ocu. Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov danas je u Beogradu uručio ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću Orden prijateljstva Ruske Federacije. Dačić je rekao da za Srbe ne… »
Lavrov:  Dačić doprineo razvoju spoljnopolitičke saradnje Rusije i Srbije

Lavrov: Dačić doprineo razvoju spoljnopolitičke saradnje Rusije i Srbije

Beta video 22.02.2018
BEOGRAD - Šef Ruske diplomatije Sergej Lavrov je u ambasadi Rusije u Beogradu rekao da je Dačić doprineo razvoju spoljnopolitičke saradnje Rusije i Srbije, kao i trgovinsko-ekonomske saradnje i da mu je velika čast da u ime ruskog predsednika… »
Dačić: Veoma sam počastvovan što su  Rusija i njen predsednik Vladimir Putin prepoznali moj rad

Dačić: Veoma sam počastvovan što su Rusija i njen predsednik Vladimir Putin prepoznali moj rad

Beta video 22.02.2018
BEOGRAD - Ministra spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je rekao da je prethodnih godina ulagao maksimalne napore da uvek i svuda promoviše politiku saradnje Srbije i s njenim partnerima, a naročito prijateljima kao što je Rusija. ``Veoma sam… »
Lavrov uručio Dačiću ruski orden prijateljstva

Lavrov uručio Dačiću ruski orden prijateljstva

Beta video 22.02.2018
BEOGRAD- Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov uručio je danas orden prijateljstva šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću za zasluge u jačanju prijateljstva i saradnje dve zemlje. (pokirvalice)… »

Vesti dana »