Povezane vesti

Zahvalan sam Bogu, bile su ovo veoma teške godine: Saško Bogeski je od danas nevin i slobodan, "čovek koji je psihički…

Zahvalan sam Bogu, bile su ovo veoma teške godine: Saško Bogeski je od danas nevin i slobodan, "čovek koji je psihički…

Telegraf 23.02.2018
- Jadna je ta oslobađajuća presuda, slaba je to uteha za Saška. Ovaj proces mu je uništio život - rekao je za Telegraf advokat Bogeskog. - Zadovoljan sam presudom. Očekivao sam da budem oslobođen zato što znam da nisam kriv. Zahvalan sam mom… »
Prve reči Saška Bogeskog nakon oslobađajuće presude za ubistvo provalnika (video)

Prve reči Saška Bogeskog nakon oslobađajuće presude za ubistvo provalnika (video)

Telegraf 23.02.2018
Bogeski se nakon suđenja obratio novinarima ispred Višeg suda. Viši sud u Beogradu oslobodio je danas optužbi Saška Bogeskog koji je u maju 2013. godine nožem usmrtio provalnika Vladimira Manića u svom stanu u Žarkovu, jer je zaključio da je… »
Saško Bogeski oslobođen optužbe za ubistvo provalnika

Saško Bogeski oslobođen optužbe za ubistvo provalnika

N1 Info 23.02.2018
Viši sud u Beogradu saopštio je da je Saško Bogeski oslobođen optužbe za ubistvo, jer je na osnovu dokaza izvedenih na glavnom pretresu utvrđeno da je postupao u nužnoj odbrani. Bogeski je u maju 2013. godine u svom stanu ubio provalnika Vladimira… »
Posle 5 godina oslobođen je Saško Bogeski: Provalnika ubio u samoodbrani

Posle 5 godina oslobođen je Saško Bogeski: Provalnika ubio u samoodbrani

Telegraf 23.02.2018
Oslobođen je od optuzbe da je izvršio krivično delo ubistvo u prekoračenju nužne odbrane. Viši sud u Beogradu oslobodio je danas optužbi Saška Bogeskog koji je u maju 2013. godine nožem usmrtio provalnika Vladimira Manića u svom stanu u… »

Vesti dana »