Повезане вести

Захвалан сам Богу, биле су ово веома тешке године: Сашко Богески је од данас невин и слободан, "човек који је психички живео у…

Захвалан сам Богу, биле су ово веома тешке године: Сашко Богески је од данас невин и слободан, "човек који је психички живео у…

Телеграф 23.02.2018
- Јадна је та ослобађајућа пресуда, слаба је то утеха за Сашка. Овај процес му је уништио живот - рекао је за Телеграф адвокат Богеског. - Задовољан сам пресудом. Очекивао сам да будем ослобођен зато што знам да нисам крив… »
Прве речи Сашка Богеског након ослобађајуће пресуде за убиство провалника (видео)

Прве речи Сашка Богеског након ослобађајуће пресуде за убиство провалника (видео)

Телеграф 23.02.2018
Богески се након суђења обратио новинарима испред Вишег суда. Виши суд у Београду ослободио је данас оптужби Сашка Богеског који је у мају 2013. године ножем усмртио провалника Владимира Манића у свом стану у Жаркову, јер је… »
Сашко Богески ослобођен оптужбе за убиство провалника

Сашко Богески ослобођен оптужбе за убиство провалника

Н1 Инфо 23.02.2018
Виши суд у Београду саопштио је да је Сашко Богески ослобођен оптужбе за убиство, јер је на основу доказа изведених на главном претресу утврђено да је поступао у нужној одбрани. Богески је у мају 2013. године у свом стану убио… »
После 5 година ослобођен је Сашко Богески: Провалника убио у самоодбрани

После 5 година ослобођен је Сашко Богески: Провалника убио у самоодбрани

Телеграф 23.02.2018
Ослобођен је од оптузбе да је извршио кривично дело убиство у прекорачењу нужне одбране. Виши суд у Београду ослободио је данас оптужби Сашка Богеског који је у мају 2013. године ножем усмртио провалника Владимира Манића у свом… »

Вести дана »