Повезане вести
Захвалан сам Богу, биле су ово веома тешке године: Сашко Богески је од данас невин и слободан, "човек који је психички живео у…
Телеграф 23.02.2018
- Јадна је та ослобађајућа пресуда, слаба је то утеха за Сашка. Овај процес му је уништио живот - рекао је за Телеграф адвокат Богеског. - Задовољан сам пресудом. Очекивао сам да будем ослобођен зато што знам да нисам крив… »
Прве речи Сашка Богеског након ослобађајуће пресуде за убиство провалника (видео)
Телеграф 23.02.2018
Богески се након суђења обратио новинарима испред Вишег суда. Виши суд у Београду ослободио је данас оптужби Сашка Богеског који је у мају 2013. године ножем усмртио провалника Владимира Манића у свом стану у Жаркову, јер је… »
Сашко Богески ослобођен оптужбе за убиство провалника
Н1 Инфо 23.02.2018
Виши суд у Београду саопштио је да је Сашко Богески ослобођен оптужбе за убиство, јер је на основу доказа изведених на главном претресу утврђено да је поступао у нужној одбрани. Богески је у мају 2013. године у свом стану убио… »
После 5 година ослобођен је Сашко Богески: Провалника убио у самоодбрани
Телеграф 23.02.2018
Ослобођен је од оптузбе да је извршио кривично дело убиство у прекорачењу нужне одбране. Виши суд у Београду ослободио је данас оптужби Сашка Богеског који је у мају 2013. године ножем усмртио провалника Владимира Манића у свом… »
Вести дана »

Наредних дана +30, а онда преко ноћи улазимо у јесен: Чубрило најављује нагло захлађење од овог датума
Мондо пре 2 сатајош 25 повезаних