Povezane vesti
Zahvalan sam Bogu, bile su ovo veoma teške godine: Saško Bogeski je od danas nevin i slobodan, "čovek koji je psihički…
Telegraf 23.02.2018
- Jadna je ta oslobađajuća presuda, slaba je to uteha za Saška. Ovaj proces mu je uništio život - rekao je za Telegraf advokat Bogeskog. - Zadovoljan sam presudom. Očekivao sam da budem oslobođen zato što znam da nisam kriv. Zahvalan sam mom… »
Prve reči Saška Bogeskog nakon oslobađajuće presude za ubistvo provalnika (video)
Telegraf 23.02.2018
Bogeski se nakon suđenja obratio novinarima ispred Višeg suda. Viši sud u Beogradu oslobodio je danas optužbi Saška Bogeskog koji je u maju 2013. godine nožem usmrtio provalnika Vladimira Manića u svom stanu u Žarkovu, jer je zaključio da je… »
Saško Bogeski oslobođen optužbe za ubistvo provalnika
N1 Info 23.02.2018
Viši sud u Beogradu saopštio je da je Saško Bogeski oslobođen optužbe za ubistvo, jer je na osnovu dokaza izvedenih na glavnom pretresu utvrđeno da je postupao u nužnoj odbrani. Bogeski je u maju 2013. godine u svom stanu ubio provalnika Vladimira… »
Posle 5 godina oslobođen je Saško Bogeski: Provalnika ubio u samoodbrani
Telegraf 23.02.2018
Oslobođen je od optuzbe da je izvršio krivično delo ubistvo u prekoračenju nužne odbrane. Viši sud u Beogradu oslobodio je danas optužbi Saška Bogeskog koji je u maju 2013. godine nožem usmrtio provalnika Vladimira Manića u svom stanu u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Kolona prosvetara i studenata stigla ispred RTS-a, tamo ih dočekali brojni građani i policija
Nova pre 15 minutajoš 26 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 15 minutajoš 20 povezanih

„Vojsko i policijo, vi koji ste ispalili zvučni top – javite se na vreme“
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih

(VIDEO) Nova.rs: Snimak testiranja zvučnog topa uoči protesta u Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih