Povezane vesti
Amerikanci povlače konkretne poteze: Kušner pravi "mirovni plan" za Bliski istok!
Pravda 23.02.2018
Trampova administracija uskoro završava nacrt svog mirovnog predloga za Bliski istok, rekla je ambasadorka SAD u Ujedinjenim nacijama Niki Hejli. - Mislim da ga završavaju, rekla je Hejlijeva na Institutu za politiku Univerziteta u Čikagu, preneo je… »
Uskoro Trampov plan za mir na bliskom istoku
Blic 23.02.2018
Trampova administracija je skoro završila nacrt svog mirovnog predloga za Bliski istok, rekla je ambasadorka SAD u Ujedinjenim nacijama Niki Hejli. - Mislim da ga završavaju - rekla je Hejli na Institutu za politiku Univerziteta u Čikagu, preneo je… »
Haley: Uskoro mirovni plan za Bliski istok
Al Jazeera 23.02.2018
Ambasadorica SAD-a pri UN-u kaže da 'plan neće voljeti nijedna strana, a neće ga ni mrziti nijedna strana'. Administracija Donalda Trumpa je skoro završila nacrt svog mirovnog prijedloga za Bliski istok, rekla je ambasadorica SAD-a u Ujedinjenim… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 8 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 30 minutajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana