Povezane vesti
Amerikanci povlače konkretne poteze: Kušner pravi "mirovni plan" za Bliski istok!
Pravda 23.02.2018
Trampova administracija uskoro završava nacrt svog mirovnog predloga za Bliski istok, rekla je ambasadorka SAD u Ujedinjenim nacijama Niki Hejli. - Mislim da ga završavaju, rekla je Hejlijeva na Institutu za politiku Univerziteta u Čikagu, preneo je… »
Uskoro Trampov plan za mir na bliskom istoku
Blic 23.02.2018
Trampova administracija je skoro završila nacrt svog mirovnog predloga za Bliski istok, rekla je ambasadorka SAD u Ujedinjenim nacijama Niki Hejli. - Mislim da ga završavaju - rekla je Hejli na Institutu za politiku Univerziteta u Čikagu, preneo je… »
Haley: Uskoro mirovni plan za Bliski istok
Al Jazeera 23.02.2018
Ambasadorica SAD-a pri UN-u kaže da 'plan neće voljeti nijedna strana, a neće ga ni mrziti nijedna strana'. Administracija Donalda Trumpa je skoro završila nacrt svog mirovnog prijedloga za Bliski istok, rekla je ambasadorica SAD-a u Ujedinjenim nacijama… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 57 minutajoš 26 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp posle sastanka Putina i Vitkofa: Svi se slažu da ovaj skukob mora da se okonča
Euronews pre 6 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 31 minutajoš 178 povezanih