Povezane vesti

Šta ako ti se smuvam s kevom? Đekson rekao Mini da joj je mama top, evo šta mu je ona mrtva hladna odgovorila na to! (foto)

Šta ako ti se smuvam s kevom? Đekson rekao Mini da joj je mama top, evo šta mu je ona mrtva hladna odgovorila na to! (foto)

Telegraf 23.02.2018
Mina i Đekson su kao pravi zaljubljeni golupčići ležali u pabu, mazili se i ljubili, a dotakli se i raznih tema. Mina i Đekson sedeli su zagrljeni u pabu, pričali o raznim temama, a onda je počela priča o Mininoj mami. Možeš za 18. rođendan da… »
Ima gore i od najgoreg: Đekson je imao seks sa najviše žena u Zadruzi, a stvari koje im radi su ponižavajuće (VIDEO)

Ima gore i od najgoreg: Đekson je imao seks sa najviše žena u Zadruzi, a stvari koje im radi su ponižavajuće (VIDEO)

Telegraf 23.02.2018
Nemanja Đerić Đekson tretira žene sa kojima je na sramotne načine, ali one ne mogu da mu kažu ne. Svega smo se nagledali u Zadruzi. Svađe, plakanje, fizički obračuni ali i seks, ono je što obeležava prvu sezonu ovog rijalitija. Posebno se… »
Možeš za 18. rođendan da me zaprosiš, i ja sve da ti oprostim: Đekson hoće da oženi Minu, ona pristala! (VIDEO)

Možeš za 18. rođendan da me zaprosiš, i ja sve da ti oprostim: Đekson hoće da oženi Minu, ona pristala! (VIDEO)

Telegraf 23.02.2018
Mina i Đekson su nakon svega ponovo izgladili svoje odnose, a sada imaju i ozbiljne planove za budućnost. Emocije između Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona su mnogo jače po Mininom povratku u Zadrugu. Ali zbog nesigurnosti i neporenja jedno u… »
Svašta smo Sloba i ja preživeli zbog nje! Luna žestoko ogovarala ženu svog muža, a veći šok bila je reakcija koja je…

Svašta smo Sloba i ja preživeli zbog nje! Luna žestoko ogovarala ženu svog muža, a veći šok bila je reakcija koja je…

Telegraf 23.02.2018
- I mene je kao i vas isto tako izmanipulisala, kao dobra, fina... - pričala je Luna. Zadrugari su imali priliku da u toku pethodne večeri gledaju snimke na kojima jedni druge ogovaraju. U jednom od njih, Luna Đogani ogovarala je Kiju Kockar kod Mine… »

Vesti dana »