Повезане вести
Шта ако ти се смувам с кевом? Ђексон рекао Мини да јој је мама топ, ево шта му је она мртва хладна одговорила на то! (фото)
Телеграф 23.02.2018
Мина и Ђексон су као прави заљубљени голупчићи лежали у пабу, мазили се и љубили, а дотакли се и разних тема. Мина и Ђексон седели су загрљени у пабу, причали о разним темама, а онда је почела прича о Мининој мами. Можеш за… »
Има горе и од најгорег: Ђексон је имао секс са највише жена у Задрузи, а ствари које им ради су понижавајуће (ВИДЕО)
Телеграф 23.02.2018
Немања Ђерић Ђексон третира жене са којима је на срамотне начине, али оне не могу да му кажу не. Свега смо се нагледали у Задрузи. Свађе, плакање, физички обрачуни али и секс, оно је што обележава прву сезону овог ријалитија… »
Можеш за 18. рођендан да ме запросиш, и ја све да ти опростим: Ђексон хоће да ожени Мину, она пристала! (ВИДЕО)
Телеграф 23.02.2018
Мина и Ђексон су након свега поново изгладили своје односе, а сада имају и озбиљне планове за будућност. Емоције између Мине Врбашки и Немање Ђерића Ђексона су много јаче по Минином повратку у Задругу. Али због несигурности и… »
Свашта смо Слоба и ја преживели због ње! Луна жестоко оговарала жену свог мужа, а већи шок била је реакција која је уследила…
Телеграф 23.02.2018
- И мене је као и вас исто тако изманипулисала, као добра, фина... - причала је Луна. Задругари су имали прилику да у току петходне вечери гледају снимке на којима једни друге оговарају. У једном од њих, Луна Ђогани оговарала је… »
Вести дана »

Протест запослених Апотеке Београд: "Неко мора да преузме одговорност, касни нам пет и по плата"
Н1 Инфо пре 4 минутајош 15 повезаних

Војна парада у Београду: Објављено када почиње програм и како ће функционисати саобраћај
НИН пре 20 минутајош 11 повезаних

Гвардиола после победе на старту ЛШ: Наполи се одлично држао са десеторицом на терену
Еуроневс пре 24 минутајош 13 повезаних