Повезане вести
Носила антидопинг мајицу, пала на допинг тесту!
Мондо 23.02.2018
Руска олимпијка, такмичарка у бобу, Надежда Сергејева "пала" на допинг тесту. Примећена како носи мајицу са натписом: "Ја се не допингујем, ја сам за спорт". Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Цливе Масон Четврти случај допинга током… »
Поново допинг у Пјонгчангу и поново Руси
Моззарт спорт 23.02.2018
У узорку чланице боба-двоседа нађен триметазидин. Само дан након што је мешовитом пару у карлингу одузета бронза због допинговања "јаче половине", Александра Крушељницког, у руски тим у Пјонгчангу стигла је нова оптужба за… »
Други случај допинга руских спортиста у Пјонгчангу
Слободна Европа 23.02.2018
Председник Боб савеза Русије рекао је данас да је репрезентативка те земље Надежда Сергејева пала на допинг тесту на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу. Александар Зубков је навео да је узорак који је дала Сергејева у… »
Други случај допинга руских спортиста у Пјонгчангу
Спортски журнал 23.02.2018
Председник Боб савеза Русије рекао је да је репрезентативка те земље Надежда Сергејева пала на допинг тесту на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу. Александар Зубков је навео да је узорак који је дала Сергејева у недељу био… »
Вести дана »

'Без краљева': Огроман број људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 14 минутајош 16 повезаних

(ФОТО) Судар аутомобила и аутобуса на путу ка Крагујевцу: Погинуо возач аута, двоје повређено
Н1 Инфо пре 14 минутајош 29 повезаних

Вашингтон пост открива: Ево шта је Путин тражио од Трампа у вези области Доњецка!
Правда пре 49 минутајош 15 повезаних

У Србији током дана претежно сунчано: Колика ће бити највиша температура?
Еуроневс пре 1 сатјош 14 повезаних