Povezane vesti
Video Bora slomio tri rebra: Niti sam bio u bolnici, niti sam operisan!
Večernje novosti 23.02.2018
"Riblja čorba" odložila koncert u Kragujevcu, jer je frontmen grupe povređen posle pada. FRONTMEN rok grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević (65) pre 10 dana je pao i slomio tri rebra, pa je zbog toga odložen koncert srpskih "Roling stonsa" u Kragujevcu… »
OTKAZAN KONCERT! Bora Čorba hitno prebačen u bolnicu, sledi mu dug oporavak
Svet & Skandal 23.02.2018
Frontmen “Riblje čorbe” Bora Đorđević morao je da otkaže unapred zakazani koncert u Kragujevcu, budući da je zadobio ozbiljnu povredu o kojoj je osetio potrebu da izvesti sve one koji su se radovali druženju sa članovima ovog kultnog rok sastava. On je… »
Bora Čorba u bolnici
Mondo 23.02.2018
Legendarni Bora Đorđević završio u bolnici zbog polomljenih rebara. Frontmen Riblje Čorbe Bora Đorđević, objavio je na društvenim mrežama snimak u kojem se izvinjava fanovima zbog otkazivanja koncerta, ali i otkriva razlog zbog kojeg se to desilo: "Dragi… »
Vesti dana »

Mladić uhapšen zbog sumnje da je sinoć napao policajce kod Filozofskog fakutleta
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 33 povezane

Dekan Filozofskog ostaje u zgradi fakulteta, nada se da će današnji protest biti mirniji
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih

Eurobasket, prvi dan: Počeo je prvi meč na Eurobasketu - Litvanci "gaze" od samog starta!
Kurir pre 33 minutajoš 39 povezanih