Povezane vesti

Posle budem kao nova! Luna se požalila Milanu, progovorila o seksu sa Slobom, sve se čulo! (VIDEO)

Posle budem kao nova! Luna se požalila Milanu, progovorila o seksu sa Slobom, sve se čulo! (VIDEO)

Telegraf 23.02.2018
Luna je tokom šetnje sa Milanom progovorila o onome što je najviše ispunjava. Dok su šetali u dvorištu, Luna i Milan Milošević dotakli su se teme o seksu, tačnije Đoganijeva je progovorila o seksu sa svojim dečkom Slobom. Dok su se Sloba i Luna… »
Luna se posvađala sa Filipom, a onda izvređala sve zadrugare: Debili, ja sam sebi najbitnija, briga me za sve vas! (VIDEO)

Luna se posvađala sa Filipom, a onda izvređala sve zadrugare: Debili, ja sam sebi najbitnija, briga me za sve vas! (VIDEO)

Telegraf 23.02.2018
- Ne mogu da živim u prostoru gde je zagušljivo, gde su bolesni ljudi - vikala je Luna. Nakon Prokine posete ovonedeljni vođa Dragica Janičić je održala sastanak za sve zadrugare kako bi im prenela Prokine reči. Za vreme sastanka došlo je do… »
Dok su se Sloba i Luna zajedno tuširali, Kija je na 5 metara od njih pevala najtužniju ljubavnu pesmu (video)

Dok su se Sloba i Luna zajedno tuširali, Kija je na 5 metara od njih pevala najtužniju ljubavnu pesmu (video)

Telegraf 23.02.2018
U vreme kad su se Luna i Sloba zabavljali u toaletu, Kija je pevala pretužnu pesmu sa ostalim ukućankama. Otkako su zadrugari nebrojeno puta prekršili pravilo Velikog šefa, da u kupatilu nikada ne smeju biti prisutne dve ili više osoba, posle više… »

Vesti dana »