Povezane vesti
Posle budem kao nova! Luna se požalila Milanu, progovorila o seksu sa Slobom, sve se čulo! (VIDEO)
Telegraf 23.02.2018
Luna je tokom šetnje sa Milanom progovorila o onome što je najviše ispunjava. Dok su šetali u dvorištu, Luna i Milan Milošević dotakli su se teme o seksu, tačnije Đoganijeva je progovorila o seksu sa svojim dečkom Slobom. Dok su se Sloba i Luna zajedno… »
Luna se posvađala sa Filipom, a onda izvređala sve zadrugare: Debili, ja sam sebi najbitnija, briga me za sve vas! (VIDEO)
Telegraf 23.02.2018
- Ne mogu da živim u prostoru gde je zagušljivo, gde su bolesni ljudi - vikala je Luna. Nakon Prokine posete ovonedeljni vođa Dragica Janičić je održala sastanak za sve zadrugare kako bi im prenela Prokine reči. Za vreme sastanka došlo je do svađe između… »
Dok su se Sloba i Luna zajedno tuširali, Kija je na 5 metara od njih pevala najtužniju ljubavnu pesmu (video)
Telegraf 23.02.2018
U vreme kad su se Luna i Sloba zabavljali u toaletu, Kija je pevala pretužnu pesmu sa ostalim ukućankama. Otkako su zadrugari nebrojeno puta prekršili pravilo Velikog šefa, da u kupatilu nikada ne smeju biti prisutne dve ili više osoba, posle više… »
Vesti dana »
(BLOG) Tuča u Boru, tvrdnje o napadu na studenta, izbušene gume posmatračima u Bajinoj Bašti
N1 Info pre 17 minutajoš 75 povezanih
RHMZ: Reka Sava kod Šapca prelazi granicu redovne odbrane od poplava
Šabačke novosti pre 47 minutajoš 23 povezane
Dan će danas trajati 23 časa, sat se pomerio! Evo kako je to moguće i šta se tačno dešava
Telegraf pre 16 minutajoš 17 povezanih
Horhe Martin pobedio u sprint trci u Ostinu i preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu
Sportske.net pre 11 minutajoš 17 povezanih
Huti ponovo prete: Evo zašto su opasnost za globalnu ekonomiju
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih