Повезане вести
Отворен 46-ти ФЕСТ
РТВ 24.02.2018
БЕОГРАД - Један од најистакнутијих европских и светских синеаста, Иштван Сабо, отворио је синоћ 46-ти "ФЕСТ", након што му је уручена награда "Београдски победник" за изузетан допринос кинематографији. Пре само неколико дана… »
46. Фест Иштван Сабо: Филм ће наставити да живи
Вечерње новости 24.02.2018
Иштван Сабо, мађарски оскаровац, добитник награде "Београдски победник" и гост 46. Феста. Одабрао сам да причам о историји из угла малих, обичних људи, који су увек и највеће жртве. ЦРВЕНИМ тепихом и свечаним уручењем награде… »
Гост: Фест-а Оскаровац Иштван Сабо: Као и добре књиге, опстаће и филм
Блиц 24.02.2018
Постоје само добри и лоше филмови, једноставно каже оскаровац Иштван Сабо, велики мађарски редитељ и гост 46. Феста. На прву конференцију овогодишњег Феста стигао је право са аеродрома, у Београду ће боравити само 24 сата, а… »
Сабо: Филм ће преживети
РТВ 24.02.2018
БЕОГРАД - Мађарски режисер Иштван Сабо, овогодишњи добитник награде "Београдски победник" за изузетан допринос филмској уметности, скромно каже да никада није размишљао о свом раду на тај начин и да је само један "једноставан… »
Почео 46. Фест
Данас 24.02.2018
Филмом "Три билборда испред Ебинга у Мисурију" и доделом награде Београдски победник мађарском редитељу Иштвану Сабу отворен 46. Фест Филмски фестивал Фест почео је вечерас у Сава центру пројекцијом филма „Три билборда испред… »
Мађарски редитељ Иштван Сабо отворио 46. Фест (фото, видео)
Вечерње новости 23.02.2018
Пројекцијом филма "Три билборда испред Ебинга у Мисурију" Мартина Мекдоне и уручењем "Београдског победника" редитељу Иштвану Шабу , вечерас је у Сава центру почео 46. Фест. БЕОГРАД - Пројекцијом филма "Три билборда испред… »
Почео фест: Мађарски редитељ Иштван Сабо отворио 46. Београдски међународни филмски фестивал
Блиц 23.02.2018
Праћен громогласним аплаузом Иштван Сабо, велики мађарски и светски редитељ, вечарас је у препуној сали Сава центра симпатично и духовито отворио 46. Фест рекавши: Имам једну тајну да поделим са вама: Фестивал је отворен… »
Вести дана »
"То је Трампов трик да обори цену нафте": Иран тврди да нису почели преговори са Америком
Мондо пре 53 минутајош 42 повезане
Можда ћу ја да изаберем лидера као у Венецуели Трамп: Постигли смо договор око 15 главних тачака - Иран неће имати нуклеарно наоружање
Вечерње новости пре 1 сатјош 57 повезаних