Povezane vesti
Šešelj: Jedva sam čekao da odem u Hag - da pobedim
Vesti online 24.02.2018
Lider SRS Vojislav Šešelj, koji se pre 15 godina predao Haškom tribunalu, izjavio je da je "jedva čekao da tamo ode" i da bi bio nesrećan da ga nisu optužili. Istakao je da svoju pobedu u tom sudu doživljava kao veliku satisfakciju. - Prošlo je 15… »
Šešelj: Jedva sam čekao da odem u Hag! Moja pobeda je velika satisfakcija!
Pravda 24.02.2018
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji se pre tačno 15 godina predao Haškom tribunalu, izjavio je danas da je "jedva čekao da tamo ode" i da bi bio nesrećan da ga nisu optužili, istakavši da svoju pobedu u tom sudu doživljava kao veliku… »
Šešelj nakon 15 godina od predaje Hagu: Jedva sam čekao da odem tamo, da ih pobedim
Srbija danas 24.02.2018
Kao da je juče bilo. Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji se pre tačno 15 godina predao Haškom tribunalu, izjavio je danas da je "jedva čekao da tamo ode" i da bi bio nesrećan da ga nisu optužili, istakavši da svoju pobedu u tom sudu… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 12. avgust: Blagi pad temperature, nastavlja se toplotni talas
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih

Požari bukte širom Crne Gore – najkritičnije kod Podgorice i između Buljarice i Čanja
RTV pre 43 minutajoš 8 povezanih

Tramp: Doći će do razmene teritorija; Razgovori lidera EU s američkim predsednikom pre sastanka na Aljasci
RTS pre 8 minutajoš 9 povezanih

Siner kopirao Đokovića i uspeo da se izvuče: Potpuno ludilo, prekid i potez koji je spasao Italijana
Mondo pre 12 minutajoš 11 povezanih