Povezane vesti
Voditeljka s Pinka ipak odlazi na Prvu?
Mondo 24.02.2018
Voditeljka koja je nakon 13 godina napustila Pink, od septembra na konkurentskoj televiziji. Foto: MONDO/Goran Sivački Početkom nedelje objavljeno je da je v oditeljka Lea Kiš napustila je ružičastu televiziju nakon 13 godina. Ognjen Amidžić: Nemoćan sam… »
Lea Kiš prešla na drugu televiziju: Voditeljka progovorila o honoraru koji ju je dočekao!
Kurir 24.02.2018
Voditeljka Lea Kiš je juče zvanično postala novo lice TV "Grand", gde će uređivati i voditi "Nedeljno popodne", a sada je ispričala kakav je honorar dobila. "Vrlo sam zadovoljna što se tiče finansijskih uslova, mada ja nikada nisam imala loše uslove na… »
Vesti dana »

Od ovog datuma definitivno kraj leta? Nova prognoza Ivana Ristića, vreli dani pred nama, pa onda nagli obrt
Mondo pre 15 minutajoš 30 povezanih

Nek se spremi alkaraz! Fantastični Hamad Međedović srušio 31. na svetu i zakazao okršaj sa čuvenim Špancem!
Kurir pre 10 minutajoš 42 povezane

Trećina univerziteta bez studenata! Evo šta su uradili blokaderi, posle prvog upisnog roka ostalo na hiljade praznih mesta!
Alo pre 11 minutajoš 15 povezanih

Pet novinara Al Džazire poginulo u izrelskom udaru na njihov šator u Gazi, uključujući poznatog izveštača
N1 Info pre 35 minutajoš 12 povezanih