Povezane vesti
Još jedna trudnica u Zadruzi? Učesnica u panici, traži test na trudnoću! (VIDEO)
Telegraf 24.02.2018
- Kasni mi 11 dana. Nije mi svejedno, meni nikada ne kasni, kakav god da je stres - poručila je uznemirena ukućanka. Posle Miljane, koja bi trebalo da se porodi početkom avgusta, možda smo dobili još jednu trudnicu a Nadežda je u panici jer joj… »
Kao da me ubo komarac! Janjuš ispitivao Nadeždu o seksu sa Banetom, ona bez blama odgovorila na svako pitanje! (VIDEO)
Telegraf 24.02.2018
Janjuš je bez ustručavanja pitao Nadeždu sve što ga je zanimalo, čak i za omiljene joj poze u seksu. Nadežda, Miki i Janjuš sedeli su u dvorištu i opušteno razgovarali o seksu, a pevačica je otkrila sve detalje njenog intimnog odnosa sa Banetom. Buđava… »
Vesti dana »
Sofronijević: Podneto gotovo 600.000 prijava za upis bespravno sagrađenih objekata
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
GSP: zbog poledice od jutros izmenjeno više od 10 linija, trolejbus 21 ne saobraća
Politika pre 25 minutajoš 55 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Sabalenka i Medvedev pokorili Brizbejn: Osvojili titule i zagrejali se za Australijan open
Dnevnik pre 1 satjoš 44 povezane
Nećete verovati koja je kvota na Srbiju protiv Španije: Vaterpolisti nikad nisu ovako poniženi, i to kod kuće!
Telegraf pre 15 minutajoš 31 povezana