Povezane vesti
Intervju Vesna Stanojević: Ženama se u Srbiji ne veruje
Novi magazin 25.02.2018
U Srbiji se ženama malo veruje generalno, da ne kažem ne veruje im se uopšte, žene se uvek dovode u neki peti položaj i sumnja se u njihove sposobnosti. Kad čujem ono “ma pusti žene”, meni pozli, mi ne kažemo “ma pusti muškarce” iako sam… »
Koordinatorka sigurne kuće Vesna Stanojević za kurir: Imamo rešenja za probleme ugroženih
Kurir 25.02.2018
Realizovaćemo planove koji se tiču eliminisanja svih oblika nasilja, porodičnog, vršnjačkog, nad ženama. Ovde je potreban timski rad. Zato i jesam na listi, svim svojim srcem. Vesna Stanojević, koordinatorka sigurne kuće i kandidatkinja za… »
Vesti dana »
Studenti najavljuju novogodišnji protest: „Nema Nove – za staru ste nam još dužni“
Pravda pre 11 satijoš 18 povezanih
Brine li država o radnicima ili o investitorima: „Domaće radnike menjaju još obespravljeniji – strani“
N1 Info pre 9 satijoš 6 povezanih
Pozlilo Nenadu Nešiću: Ročište za određivanje pritvora ministru BiH pomereno: Tužilaštvo traži pritvor za tri osobe u predmetu "Tunel 2"
Blic pre 6 minutajoš 29 povezanih
Stiže nova tura snega, najnovija prognoza za praznike Meteorolog Sovilj najavio: Ovo je tačan datum kad se sve menja
Kurir pre 8 satijoš 22 povezane