Povezane vesti
Uoči posete Junkera Srbiji
RTS 25.02.2018
Predsednik Evropske komisije započeo je Balkansku turneju u Makedoniji. Sa liderima Zapadnog Balkana Žan Klod Junker narednih dana razgovaraće o porukama i očekivanjima Brisela, reformama, ali i rešavanju bilateralnih sporova između zemalja regiona… »
Vučić o poseti Hrvatskoj: Napadali su me kao osice, ali sam jedini koji je do sada imao hrabrosti da im kaže ovo!
Pravda 25.02.2018
Aleksandar Vučić rekao je gostujući na Televiziji Pink da je tokom posete Hrvatskoj štitio interese Srbije na pravi način. - Prvi sam koji je imao hrabrosti da im kaže u lice, jasno i nedvosmisleno, da drugačije vidimo "Oluju", koju u Hrvatskoj… »
Vučić: Veći strah Srba u Hrvatskoj nego onih koji žive na Kosovu
SEEbiz 25.02.2018
BEOGRAD - Prvi sam koji je imao hrabrosti da im kaže u lice, jasno i nedvosmisleno, da drugačije vidimo "Oluju", koju u Hrvatskoj slave, a koja je dan tuge u Srbiji, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Aleksandar Vučić rekao je… »
Junker u zvaničnoj poseti Zapadnom Balkanu, u ponedeljak u Beogradu
Večernje novosti 25.02.2018
Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker danas započinje zvaničnu posetu Zapadnom Balkanu, a sutra, zajedno sa komesarom Johanesom Hanom, dolazi u Beograd. Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker danas započinje zvaničnu posetu Zapadnom… »
Predsednik Srbije ponosan na gust raspored diplomatskih aktivnosti Vučić: Susreti sa liderima EU veoma važni za Srbiju
Kurir 25.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mi voleo više da pomogne ljudima sa liste koja nosi njegovo ime, jer su predstojeći izbori važni zbog mnogo razloga, ali je, kaže, imao i imaće narednih dana veoma važne sastanke sa liderima Evropske… »
Vesti dana »
Studenti započinju šetnju od Beograda do Novog Sada, MUP obezbeđuje trasu
RTS pre 25 minutajoš 26 povezanih
SAOPŠTENJE MUP-a: Policija će u potpunosti obezbeđivati šetnju studenata od Beograda do Novog Sada! Saopštenje MUP-a
Volim Zrenjanin pre 25 minutajoš 12 povezanih
Tramp: Avionska nesreća u blizini Vašingtona mogla je da bude sprečena
Euronews pre 25 minutajoš 36 povezanih
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Očekuje se oslobađanje osam talaca koje drži Hamas - troje Izraelca i pet Tajlanđana
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih