Povezane vesti
"Ubili mi oca u ratu, mrzeo sam Srbe, ali ih onda zavoleo..."
Vesti online 25.02.2018
Na sprskom kanalu informativnog i zabavnog sajta Reddit nedavno je osvanuo post Hrvata koji je priznao da je nekada mrzeo sve srpsko. Post je za kratko vreme privukao veliku pažnju korisnika iz Srbije. "Otac mi je ubijen u ratu kao civil. To je ostavilo… »
Reči jednog Hrvata obišle region: Mrzeo sam Srbe i sve što je srpsko, a onda sam vas zbog ovoga zavoleo
Kurir 25.02.2018
Na društvenoj mreži Reddit je osvanuo post jednog Hrvata koji je, kako kaže, do nedavno mrzeo sve srpsko. Na srpskom kanalu Reddit-a nepoznati momak je ostavio post koji je u kratkom vremenu pročitao ogroman broj korisnika iz Srbije. "Otac mi je ubijen u… »
Mrzeo sam sve srpsko, a onda sam Srbe zavoleo zbog...
Sputnik 25.02.2018
Na Reditu je osvanuo post jednog Hrvata koji je, kako kaže, donedavno mrzeo sve srpsko. Na srpskom kanalu „Redita“ nepoznati mladić ostavio je post koji je u kratkom vremenu pročitao ogroman broj korisnika iz Srbije. „Otac mi je ubijen u ratu kao civil… »
Otac mi je ubijen u ratu, ekstremno sam mrzeo Srbe i sve srpsko, a onda sam vas zavoleo: Pismo i lekcija jednog Hrvata
Telegraf 25.02.2018
- Otac mi je ubijen u ratu kao civil - započeo je Hrvat. Na "Redditu" post jednog Hrvata koji je "mrzeo Srbe i sve srpsko" zapalio je društvenu mrežu. Rat koji se odigrao na prostoru bivše Jugoslavije, ostavio je trag na mnoge, pa tako i na nepoznatog… »
Vesti dana »

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 57 minutajoš 2 povezane

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana