Povezane vesti
Prvi snimak u javnosti ikada! Pogledajte kako se Lukas veseli sa drugom ženom Natašom, koja je godinama živela u Nemačkoj…
Telegraf 26.02.2018
Pevač je bio rame uz rame sa svojom bivšom ženom, a po osmesima na njihovim licima izgleda da su u odličnim odnosima. Pevač Aca Lukas prethodne noći je organizovao nezaboravnu žurku povodom 18. rođendana svog sina Andreja. Atmosfera je bila i… »
Neka Maidi neko objasni... Karleuša zbog dve reči žestoko isprozivala Maju Berović! (FOTO)
Telegraf 26.02.2018
Maja i Karleuša su komšinice, a uz to i koleginice, ali ovaj rat na društvenim mrežama je izgleda uspeo da pokvari njihove dobre odnose. Pevačica Maja Berović nedavno je pevala u jednom beogradskom klubu, a na Instagramu se pohvalila snimkom na… »
Od izbeglice do svetske zvezde: Dok su padale granate, sa 12 godina je u kolima Hitne pomoći od rata pobegla u Beograd…
Telegraf 26.02.2018
- Nisam bila od onih manekenki koje su vrckale dok su šetale, već sam hodala kao da sam imala pištolj u rukama i izgledala kao da ću sve da upucam. Bila sam ljuta, tako je to izgledalo - kaže Nataša Vojnović. Nataša Vojnović (38) je jedna od… »
Lukas okupio estradu na rođendanu sina, Ceca napravila rusvaj kad se dohvatila mikrofona! (FOTO) (video)
Telegraf 26.02.2018
Folker je sa prijateljima i kolegama slavio do zore. Aca Lukas prethodne noći u Beogradu je organizovao ludu žurku, a sve u čast sina Andreja! Karleuša stigla iz Milana: Prvi put da niko nije gledao u njene grudi, već su svi buljili u ono što je… »
Vesti dana »
Stižu nam ledeni dani, a ovde će biti 30 cm snega! Rhmz izdao upozorenje, popalio alarme, toplije tek od ovog dana! Šta nas čeka za Srpsku novu a šta u februaru
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih
Ovo se nikada nije desilo na Australijan openu, pobeda koja je obradovala celu naciju
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Požari u Los Anđelesu: Najmanje 16 mrtvih, uništeno 15.000 hektara i 12.000 zgrada
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih