Повезане вести

Први снимак у јавности икада! Погледајте како се Лукас весели са другом женом Наташом, која је годинама живела у Немачкој…

Први снимак у јавности икада! Погледајте како се Лукас весели са другом женом Наташом, која је годинама живела у Немачкој…

Телеграф 26.02.2018
Певач је био раме уз раме са својом бившом женом, а по осмесима на њиховим лицима изгледа да су у одличним односима. Певач Аца Лукас претходне ноћи је организовао незаборавну журку поводом 18. рођендана свог сина Андреја… »
Нека Маиди неко објасни... Карлеуша због две речи жестоко испрозивала Мају Беровић! (ФОТО)

Нека Маиди неко објасни... Карлеуша због две речи жестоко испрозивала Мају Беровић! (ФОТО)

Телеграф 26.02.2018
Маја и Карлеуша су комшинице, а уз то и колегинице, али овај рат на друштвеним мрежама је изгледа успео да поквари њихове добре односе. Певачица Маја Беровић недавно је певала у једном београдском клубу, а на Инстаграму се… »
Од избеглице до светске звезде: Док су падале гранате, са 12 година је у колима Хитне помоћи од рата побегла у Београд, отишла…

Од избеглице до светске звезде: Док су падале гранате, са 12 година је у колима Хитне помоћи од рата побегла у Београд, отишла…

Телеграф 26.02.2018
- Нисам била од оних манекенки које су врцкале док су шетале, већ сам ходала као да сам имала пиштољ у рукама и изгледала као да ћу све да упуцам. Била сам љута, тако је то изгледало - каже Наташа Војновић. Наташа Војновић (38)… »
Лукас окупио естраду на рођендану сина, Цеца направила русвај кад се дохватила микрофона! (ФОТО) (видео)

Лукас окупио естраду на рођендану сина, Цеца направила русвај кад се дохватила микрофона! (ФОТО) (видео)

Телеграф 26.02.2018
Фолкер је са пријатељима и колегама славио до зоре. Аца Лукас претходне ноћи у Београду је организовао луду журку, а све у част сина Андреја! Карлеуша стигла из Милана: Први пут да нико није гледао у њене груди, већ су сви… »

Вести дана »