Повезане вести
Први снимак у јавности икада! Погледајте како се Лукас весели са другом женом Наташом, која је годинама живела у Немачкој…
Телеграф 26.02.2018
Певач је био раме уз раме са својом бившом женом, а по осмесима на њиховим лицима изгледа да су у одличним односима. Певач Аца Лукас претходне ноћи је организовао незаборавну журку поводом 18. рођендана свог сина Андреја… »
Нека Маиди неко објасни... Карлеуша због две речи жестоко испрозивала Мају Беровић! (ФОТО)
Телеграф 26.02.2018
Маја и Карлеуша су комшинице, а уз то и колегинице, али овај рат на друштвеним мрежама је изгледа успео да поквари њихове добре односе. Певачица Маја Беровић недавно је певала у једном београдском клубу, а на Инстаграму се… »
Од избеглице до светске звезде: Док су падале гранате, са 12 година је у колима Хитне помоћи од рата побегла у Београд, отишла…
Телеграф 26.02.2018
- Нисам била од оних манекенки које су врцкале док су шетале, већ сам ходала као да сам имала пиштољ у рукама и изгледала као да ћу све да упуцам. Била сам љута, тако је то изгледало - каже Наташа Војновић. Наташа Војновић (38)… »
Лукас окупио естраду на рођендану сина, Цеца направила русвај кад се дохватила микрофона! (ФОТО) (видео)
Телеграф 26.02.2018
Фолкер је са пријатељима и колегама славио до зоре. Аца Лукас претходне ноћи у Београду је организовао луду журку, а све у част сина Андреја! Карлеуша стигла из Милана: Први пут да нико није гледао у њене груди, већ су сви… »
Вести дана »
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Медицинског у блокади јавно апеловали на Дијану Хрку да прекине штрајк глађу
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана