Povezane vesti

Prvi snimak u javnosti ikada! Pogledajte kako se Lukas veseli sa drugom ženom Natašom, koja je godinama živela u Nemačkoj…

Prvi snimak u javnosti ikada! Pogledajte kako se Lukas veseli sa drugom ženom Natašom, koja je godinama živela u Nemačkoj…

Telegraf 26.02.2018
Pevač je bio rame uz rame sa svojom bivšom ženom, a po osmesima na njihovim licima izgleda da su u odličnim odnosima. Pevač Aca Lukas prethodne noći je organizovao nezaboravnu žurku povodom 18. rođendana svog sina Andreja. Atmosfera je bila i… »
Neka Maidi neko objasni... Karleuša zbog dve reči žestoko isprozivala Maju Berović! (FOTO)

Neka Maidi neko objasni... Karleuša zbog dve reči žestoko isprozivala Maju Berović! (FOTO)

Telegraf 26.02.2018
Maja i Karleuša su komšinice, a uz to i koleginice, ali ovaj rat na društvenim mrežama je izgleda uspeo da pokvari njihove dobre odnose. Pevačica Maja Berović nedavno je pevala u jednom beogradskom klubu, a na Instagramu se pohvalila snimkom na… »
Od izbeglice do svetske zvezde: Dok su padale granate, sa 12 godina je u kolima Hitne pomoći od rata pobegla u Beograd…

Od izbeglice do svetske zvezde: Dok su padale granate, sa 12 godina je u kolima Hitne pomoći od rata pobegla u Beograd…

Telegraf 26.02.2018
- Nisam bila od onih manekenki koje su vrckale dok su šetale, već sam hodala kao da sam imala pištolj u rukama i izgledala kao da ću sve da upucam. Bila sam ljuta, tako je to izgledalo - kaže Nataša Vojnović. Nataša Vojnović (38) je jedna od… »
Lukas okupio estradu na rođendanu sina, Ceca napravila rusvaj kad se dohvatila mikrofona! (FOTO) (video)

Lukas okupio estradu na rođendanu sina, Ceca napravila rusvaj kad se dohvatila mikrofona! (FOTO) (video)

Telegraf 26.02.2018
Folker je sa prijateljima i kolegama slavio do zore. Aca Lukas prethodne noći u Beogradu je organizovao ludu žurku, a sve u čast sina Andreja! Karleuša stigla iz Milana: Prvi put da niko nije gledao u njene grudi, već su svi buljili u ono što je… »

Vesti dana »