Повезане вести
Спремите се за детонацију: Јусеин Болт и званично започиње фудбалску каријеру! (видео)
Хот спорт 26.02.2018
Већ неки период говори се да би најбољи спринтер свих врмена могао да се отисне у фудбалске воде, а то се данас и обистинило. Шест месеци након што се опростио од атлетике, Јусеин Болт је бомбастично најавио почетак нове… »
За који клуб ће заиграти Болт?
Мондо 26.02.2018
Светски рекордер у спринту никад није крио жељу да професионално игра фудбал, а сада се његова жеља и остварила. "Потписао сам за фудбалски клуб. Више информација у уторак", објавио је информацију Усеин Болт на свом Фацебоок… »
Болт потписао уговор!
Спортске.нет 26.02.2018
Изгледа да је готово. Како је и сам објавио на свом "Твитер" налогу, Јусеин Болт је потписао уговор са једним фудбалским клубом! Популарни Јуса је на друштвеним мрежема објавио видео у којем је своје фанове обавестио да је… »
Дефинитивно ће заиграти фудбал: Болт: Имам клуб, открићу у уторак о коме се ради /видео/
Спортал блиц 25.02.2018
Легендарни атлетичар са Јамајке Јусеин Болт дефинитивно ће се опробати у фудбалу. Доста се спекулисало о томе, нагађало да ли ће се олимпијски и светски шампион одлучити на тај корак, али је он разрешио све дилеме. То је постало… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 48 минутајош 100 повезаних
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 1 сатјош 51 повезана
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 18 минутајош 37 повезаних
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 6 сатијош 27 повезаних