Повезане вести

Председник, тренер и играчи Звезде оштро демантовали наводе о интерним сукобима: Туча, подливи - будалаштине!

Председник, тренер и играчи Звезде оштро демантовали наводе о интерним сукобима: Туча, подливи - будалаштине!

Вечерње новости 26.02.2018
Човић: Спиновање да се прикрије скидање плочица. Алимпијевић: Ничег честитог у овом рату. ВАНРЕДНО стање у Црвеној звезди освануло је са текстом једног таблоида, у којем се говори о сукобу капитена и тренера на ивици туче… »
Тренер и капитен КК Црвена звезде одбацили наводе о физичком сукобу

Тренер и капитен КК Црвена звезде одбацили наводе о физичком сукобу

Нови магазин 26.02.2018
Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић и капитен Бранко Лазић негирали су данас да су се физички сукобили на завршном турниру Купа Радивоја Кораћа у Нишу. Алимпијевић је на конференцији за новинаре у хали "Александар… »
Ванредно обраћање: Човић: Дошло ми је да дигнем руке од свега, да су се Лазић и Алимпијевић побили, летели би из Звезде…

Ванредно обраћање: Човић: Дошло ми је да дигнем руке од свега, да су се Лазић и Алимпијевић побили, летели би из Звезде…

Спортал блиц 26.02.2018
Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић је на ванредној конференцији за медије истакао да је апсолутна неистина информација која се појавила у једном београдском листу да је дошло до физичког сукоба између… »
Ванредно у Звезди: "Туча, подливи - будалаштине!"

Ванредно у Звезди: "Туча, подливи - будалаштине!"

Мондо 26.02.2018
Црвено-бели са гнушањем одбацили наводе о сукобима у свлачионици и "немогућој" атмосфери. "Да се то догодило, неко овде не би седео". Човић одржао оштар говор. Црвена звезда мтс сазвала је и одржала хитну конференцију за… »
Човић се обратио због лажи и измишљотина, признао да размишља о оставци!

Човић се обратио због лажи и измишљотина, признао да размишља о оставци!

Спортске.нет 26.02.2018
Ванредна конференција КК Црвена звезда мт:с одржана је поводом медијских натписа о "расколу у свлачионици". Небојша Човић је демантовао писања и поручио да размишља о оставци. Након јутрошњих натписа у једном од штампаних… »
Човић: Туча Лазића и тренера? Измишљена прича!

Човић: Туча Лазића и тренера? Измишљена прича!

Спортски журнал 26.02.2018
Човић је изјавио је да су измишљене приче да играчи у сукобу са тренером Душаном Алимпијевићем и да имају за циљ да се дестабилизује клуб на путу ка наставку успеха. Лист Информер објавио је текст у коме се наводи да играчи на… »
Небојша Човић о одласку из Звезде

Небојша Човић о одласку из Звезде

Мондо 26.02.2018
"Ово постаје мазохистички посао" Фото: МН Пресс Да ли ће Небојша Човић и следеће сезоне водити Црвену звезду мтс? Први човек црвено-белих рекао је на ванредној конференцији за новинаре у хали "Александар Николић" да размишља о… »
Човић: Размишљам о одласку! Али, спин је да је Андреј Вучић против мене. Имамо помоћ од државе, вероватно мању од Партизана!…

Човић: Размишљам о одласку! Али, спин је да је Андреј Вучић против мене. Имамо помоћ од државе, вероватно мању од Партизана!…

Спортски журнал 26.02.2018
Први човек Црвене звезде Небојша Човић признао је да размишља да оде из клуба на крају сезоне због, како је навео, разних напада са стране. Човић је на ванредној конференцији за медије на којој је демантовао писање појединих… »
Небојша Човић: Докле приче из ‘Страхињића Бана’, ајде да видимо откуд Криленко у Партизану, размишљам да одем!

Небојша Човић: Докле приче из ‘Страхињића Бана’, ајде да видимо откуд Криленко у Партизану, размишљам да одем!

Хот спорт 26.02.2018
Први човек Црвене звезде Небојша Човић одржао је ванредну конференцију за новинаре поводом писања да је дошло до сукоба у клубу, то јест између играча Бранка Лазића и Пере Антића са тренером Душаном Алимпијевићем. Пратите ток… »
Човић: Ово је већ мазохизам, размишљам да одем

Човић: Ово је већ мазохизам, размишљам да одем

Моззарт спорт 26.02.2018
Не пре краја сезоне…. Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић открио је да озбиљно размишља о томе да напусти Мали Калемегдан и стави тачку на функцију коју обавља од 2011. године. Човић је поручио да се то… »
Црвено-бело јединство Алимпијевић: Постоји разлика између спорта и естраде, ми нисмо ријалити

Црвено-бело јединство Алимпијевић: Постоји разлика између спорта и естраде, ми нисмо ријалити

Спортал блиц 26.02.2018
Душан Алимпијевић, тренер кошаркаша Црвене звезде, истакао је да је апсолутна неистина да је дошло до било каквог сукоба између њега и капитена Бранка Лазића. Фото: Меридианбет / иоутубе У врло емотивном обраћању јавности, он… »

Вести дана »