Povezane vesti
Predsednik, trener i igrači Zvezde oštro demantovali navode o internim sukobima: Tuča, podlivi - budalaštine!
Večernje novosti 26.02.2018
Čović: Spinovanje da se prikrije skidanje pločica. Alimpijević: Ničeg čestitog u ovom ratu. VANREDNO stanje u Crvenoj zvezdi osvanulo je sa tekstom jednog tabloida, u kojem se govori o sukobu kapitena i trenera na ivici tuče, žutom kartonu koji je… »
Vanredno obraćanje: Čović: Došlo mi je da dignem ruke od svega, da su se Lazić i Alimpijević pobili, leteli bi iz Zvezde…
Sportal blic 26.02.2018
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović je na vanrednoj konferenciji za medije istakao da je apsolutna neistina informacija koja se pojavila u jednom beogradskom listu da je došlo do fizičkog sukoba između trenera Dušana… »
Trener i kapiten KK Crvena zvezde odbacili navode o fizičkom sukobu
Novi magazin 26.02.2018
Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević i kapiten Branko Lazić negirali su danas da su se fizički sukobili na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Alimpijević je na konferenciji za novinare u hali "Aleksandar Nikolić" rekao da… »
Vanredno u Zvezdi: "Tuča, podlivi - budalaštine!"
Mondo 26.02.2018
Crveno-beli sa gnušanjem odbacili navode o sukobima u svlačionici i "nemogućoj" atmosferi. "Da se to dogodilo, neko ovde ne bi sedeo". Čović održao oštar govor. Crvena zvezda mts sazvala je i održala hitnu konferenciju za novinare, kojoj su… »
Čović se obratio zbog laži i izmišljotina, priznao da razmišlja o ostavci!
Sportske.net 26.02.2018
Vanredna konferencija KK Crvena zvezda mt:s održana je povodom medijskih natpisa o "raskolu u svlačionici". Nebojša Čović je demantovao pisanja i poručio da razmišlja o ostavci. Nakon jutrošnjih natpisa u jednom od štampanih medija u KK Crvena… »
Čović: Tuča Lazića i trenera? Izmišljena priča!
Sportski žurnal 26.02.2018
Čović je izjavio je da su izmišljene priče da igrači u sukobu sa trenerom Dušanom Alimpijevićem i da imaju za cilj da se destabilizuje klub na putu ka nastavku uspeha. List Informer objavio je tekst u kome se navodi da igrači na čelu sa kapitenom… »
Čović: Razmišljam o odlasku! Ali, spin je da je Andrej Vučić protiv mene. Imamo pomoć od države, verovatno manju od…
Sportski žurnal 26.02.2018
Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović priznao je da razmišlja da ode iz kluba na kraju sezone zbog, kako je naveo, raznih napada sa strane. Čović je na vanrednoj konferenciji za medije na kojoj je demantovao pisanje pojedinih medija da su igrači… »
Nebojša Čović o odlasku iz Zvezde
Mondo 26.02.2018
"Ovo postaje mazohistički posao" Foto: MN Press Da li će Nebojša Čović i sledeće sezone voditi Crvenu zvezdu mts? Prvi čovek crveno-belih rekao je na vanrednoj konferenciji za novinare u hali "Aleksandar Nikolić" da razmišlja o odlasku iz klluba… »
Nebojša Čović: Dokle priče iz ‘Strahinjića Bana’, ajde da vidimo otkud Krilenko u Partizanu, razmišljam da odem!
Hot sport 26.02.2018
Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović održao je vanrednu konferenciju za novinare povodom pisanja da je došlo do sukoba u klubu, to jest između igrača Branka Lazića i Pere Antića sa trenerom Dušanom Alimpijevićem. Pratite tok konferencije na… »
Čović: Ovo je već mazohizam, razmišljam da odem
Mozzart sport 26.02.2018
Ne pre kraja sezone…. Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović otkrio je da ozbiljno razmišlja o tome da napusti Mali Kalemegdan i stavi tačku na funkciju koju obavlja od 2011. godine. Čović je poručio da se to sigurno neće… »
Crveno-belo jedinstvo Alimpijević: Postoji razlika između sporta i estrade, mi nismo rijaliti
Sportal blic 26.02.2018
Dušan Alimpijević, trener košarkaša Crvene zvezde, istakao je da je apsolutna neistina da je došlo do bilo kakvog sukoba između njega i kapitena Branka Lazića. Foto: Meridianbet / youtube U vrlo emotivnom obraćanju javnosti, on se dotakao nekoliko… »
Vesti dana »
"Kada su me opljačkali, Palma mi je pomogao" Lepa Lukić emotivno o činu koji će pamtiti: Mnogo me je zadužio!
Telegraf pre 38 minutajoš 33 povezane
Jokić se vratio tripl-dablom, poraz Denvera: Bogdan dvocifren
Sport klub pre 46 minutajoš 21 povezana
Tužilaštvo traži pritvor za sve uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 50 minutajoš 12 povezanih
Tramp priprema Grenela za ključnu funkciju: Može li on zaustaviti rat u Ukrajini?
Alo pre 20 minutajoš 12 povezanih
Lančani udes u Rakovici: Gradski autobus se zakucao u ogradu, stvaraju se kolone FOTO/VIDEO
B92 pre 51 minutajoš 7 povezanih