Повезане вести
ВИДЕО: У луку Пиреј упловио један од највећих бродова на свету
Радио 021 26.02.2018
У грчку луку Пиреј је данас упловио највец́и кинески брод за превоз контејнера, изграђен ове године, један од највец́их бродова на свету и највећи који је икада до сада упловио у ту луку. Брод "Таурус" кинеске фирме "ЦОСЦО… »
У Луци Пиреј највец́и брод до сада, с 20.000 контејнера на Путу свиле (ВИДЕО)
СЕЕбиз 26.02.2018
ПИРЕЈ - У грчку луку Пиреј је данас упловио највец́и кинески брод за пријевоз контејнера, изграђен ове године, један од највец́их бродова у свијету и највећи који је икада до сада упловио у ту луку. Брод "Таурус" кинеске… »
У Пиреј упловио највећи кинески брод за превоз контејнера
Нова економија 26.02.2018
У грчку луку Пиреј је упловио највец́и кинески брод за превоз контејнера, изграђен ове године, један од највец́их бродова у свету и највећи који је икада до сада упловио у ту луку. Брод "Таурус" кинеске фирме "ЦОСЦО шипинг" је… »
Вести дана »
„Требало би да буде веома забринут“: Трамп послао упозорење ајатолаху Хамнеију након нових тензија САД и Ирана
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
"Идем да наставим оно што сам почела..." Бивша тужитељка за којом је расписана потерница у Црној Гори оставила писмо пре бекства
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
„Док сам ја председник, Србија ће бити на европском путу“: Вучић за Ројтерс о снабдевању гасом, корупцији, правосудним законима и ванредним изборима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана