Повезане вести
Матић после одличне партије против Челсија: Хтео сам навијачима да покажем да заслужујем дрес Јунајтеда
Вечерње новости 26.02.2018
Желео сам да покажем квалитет. Нисам имао жељу да било шта икоме доказујем на другој страни. Трансфер на „Олд Трафорд“ је био пун погодак за моју каријеру – рекао је српски репрезентативац. У дербију 28. кола Премијер лиге… »
Матић: Нећу да кажем зашто сам отишао из Челсија
Моззарт спорт 26.02.2018
"Задржаћу то за себе. Срећан сам у Манчестер Јунајтеду и то је то", поручује српски репрезентативац. Ас Манчестер Јунајтеда Немања Матић поручио је да је одличном партијом јуче на Олд Трафорду против Челсија (2:1) само желео да… »
Проговорио о одласку из Челсија: Матић: Зашто сам напустио "плавце"? Задржаћу то за себе
Спортал блиц 26.02.2018
Фудбалери Манчестер јунајтеда славили су у дербију 28. кола Премијер лиге против Челсија (2:1), а у центру пажње су били Жозе Мурињо и Немања Матић, некадашњи тренер и везиста "плаваца". Фото: Тањуг/АП Немања Матић… »
Веома оригинално: Шта је то тако важно Мурињо поручио Матићу путем цедуљице? (фото)
Хот спорт 26.02.2018
Немања Матић био је један од најбољих појединаца у јучерашњој победи Манћестер јунајтеда над Челсијем, а тренер „црвенеих ђавола“ Жозе Мурињо је и те како знао то да награди. Током јучершњем сусрета на „Олд Трафорду“ моги су… »
Матић открио шта је писало на чувеној цедуљи!
Спортске.нет 26.02.2018
Не, није у питању био цртеж аутобуса. Симпатична ситуација са дербија између Манчестер Јунајтеда и Челсија је обишла свет. Наиме, Немања Матић је на папирићу добио инструкције са клупе, а док их је читао, фудбалер супарничке… »
Шта је писало на папиру? Матићева сјајна шала на Мурињову поруку /фото/
Спортал блиц 26.02.2018
Фудбалери Манчестер јунајтеда су у дербију 28. кола Премијер лиге савладали Челси са 2:1, а дан после утакмице у центру пажње је порука коју је Немања Матић добио од тренера "црвених ђавола" Жозеа Муриња. Наиме, Јунајтед је… »
"Немања, имаш три дана слободно" (видео)
Мондо 26.02.2018
Комична сцена виђена је у финишу меча Манчестер јунајтед - Челси, када је Жозе Мурињо послао специјални папирић Матићу на терен. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Лауренце Гриффитхс Манчестер јунајтед победио је Челси у дербију 28… »
А на цедуљици пише... Имаш три дана слободно!
Моззарт спорт 26.02.2018
Немања Матић открио преписку с Мурињом. Сви који су гледали јучерашњи пренос дербија са Олд Трафорда између Манчестер Јунајтеда и Челсија (2:1) видели су тренутак када је после измене Ерик Баји донео Немањи Матићу папирић са… »
Вести дана »
Почињу пријаве за легализацију објеката и упис својине у катастар
Јужне вести пре 4 сатијош 32 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА Масовни напад на Кременчук; Ситуација са испоруком оружја Украјини критична, наставља се присилна мобилизација
РТВ пре 1 сатјош 48 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 57 минутајош 30 повезаних
"Хвала мами и тати што су ме пустили да јурим!" Ландо Норис после титуле шампиона Формуле 1: Нисам дуго плакао...
Вечерње новости пре 1 сатјош 38 повезаних