Povezane vesti

Matić posle odlične partije protiv Čelsija: Hteo sam navijačima da pokažem da zaslužujem dres Junajteda

Matić posle odlične partije protiv Čelsija: Hteo sam navijačima da pokažem da zaslužujem dres Junajteda

Večernje novosti 26.02.2018
Želeo sam da pokažem kvalitet. Nisam imao želju da bilo šta ikome dokazujem na drugoj strani. Transfer na „Old Traford“ je bio pun pogodak za moju karijeru – rekao je srpski reprezentativac. U derbiju 28. kola Premijer lige Mančester junajted… »
Matić: Neću da kažem zašto sam otišao iz Čelsija

Matić: Neću da kažem zašto sam otišao iz Čelsija

Mozzart sport 26.02.2018
"Zadržaću to za sebe. Srećan sam u Mančester Junajtedu i to je to", poručuje srpski reprezentativac. As Mančester Junajteda Nemanja Matić poručio je da je odličnom partijom juče na Old Trafordu protiv Čelsija (2:1) samo želeo da pokaže da… »
Progovorio o odlasku iz Čelsija: Matić: Zašto sam napustio "plavce"? Zadržaću to za sebe

Progovorio o odlasku iz Čelsija: Matić: Zašto sam napustio "plavce"? Zadržaću to za sebe

Sportal blic 26.02.2018
Fudbaleri Mančester junajteda slavili su u derbiju 28. kola Premijer lige protiv Čelsija (2:1), a u centru pažnje su bili Žoze Murinjo i Nemanja Matić, nekadašnji trener i vezista "plavaca". Foto: Tanjug/AP Nemanja Matić Portugalski stručnjak je… »
Veoma originalno: Šta je to tako važno Murinjo poručio Matiću putem ceduljice? (foto)

Veoma originalno: Šta je to tako važno Murinjo poručio Matiću putem ceduljice? (foto)

Hot sport 26.02.2018
Nemanja Matić bio je jedan od najboljih pojedinaca u jučerašnjoj pobedi Manćester junajteda nad Čelsijem, a trener „crveneih đavola“ Žoze Murinjo je i te kako znao to da nagradi. Tokom jučeršnjem susreta na „Old Trafordu“ mogi su… »
Matić otkrio šta je pisalo na čuvenoj cedulji!

Matić otkrio šta je pisalo na čuvenoj cedulji!

Sportske.net 26.02.2018
Ne, nije u pitanju bio crtež autobusa. Simpatična situacija sa derbija između Mančester Junajteda i Čelsija je obišla svet. Naime, Nemanja Matić je na papiriću dobio instrukcije sa klupe, a dok ih je čitao, fudbaler suparničke ekipe Vilijan je… »
"Nemanja, imaš tri dana slobodno" (video)

"Nemanja, imaš tri dana slobodno" (video)

Mondo 26.02.2018
Komična scena viđena je u finišu meča Mančester junajted - Čelsi, kada je Žoze Murinjo poslao specijalni papirić Matiću na teren. Foto: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths Mančester junajted pobedio je Čelsi u derbiju 28. kola Premijer lige… »
Šta je pisalo na papiru? Matićeva sjajna šala na Murinjovu poruku /foto/

Šta je pisalo na papiru? Matićeva sjajna šala na Murinjovu poruku /foto/

Sportal blic 26.02.2018
Fudbaleri Mančester junajteda su u derbiju 28. kola Premijer lige savladali Čelsi sa 2:1, a dan posle utakmice u centru pažnje je poruka koju je Nemanja Matić dobio od trenera "crvenih đavola" Žozea Murinja. Naime, Junajted je gubio na "Old… »
A na ceduljici piše... Imaš tri dana slobodno!

A na ceduljici piše... Imaš tri dana slobodno!

Mozzart sport 26.02.2018
Nemanja Matić otkrio prepisku s Murinjom. Svi koji su gledali jučerašnji prenos derbija sa Old Traforda između Mančester Junajteda i Čelsija (2:1) videli su trenutak kada je posle izmene Erik Baji doneo Nemanji Matiću papirić sa porukom Žozea… »

Vesti dana »