Povezane vesti

Na aerodromu u Podgorici više letova otkazano zbog snega

BK TV 27.02.2018
Sneg doneo probleme. Kako je bilo najavljeno, podgorički Aerodrom ponovo je otvoren za saobraćaj, ali je više letova otkazano. Aerodrom je noćas i jutros bio zatvoren zbog snega. Portal RTCG prenosi da, iako je pista očišćena, letove su otkazale… »

U BiH proglašen narandžasti meteoalarm: Na planinama i do minus 20 stepeni

Press 27.02.2018
Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasto upozorenje za područje cele Bosne i Hercegovine zbog niskih temperatura vazduha. Foto:EPA Kako je saopšteno iz FHMZ-a, upozorenje se odnosi na period od 28. februara do 1. marta u jutarnjim satima… »

U BiH proglašen narandžasti meteoalarm: Na planinama i do minus 20 stepeni

Kurir 27.02.2018
Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasto upozorenje za područje cele Bosne i Hercegovine zbog niskih temperatura vazduha. Kako je saopšteno iz FHMZ-a, upozorenje se odnosi na period od 28. februara do 1. marta u jutarnjim satima i većem… »

Minus štipa: Narandžasto upozorenje zbog niske temperature za celu BiH

Blic 27.02.2018
Federalni hidrometeorološki zavod objavio je za naredna dva dana narandžasto upozorenje zbog niske jutarnje temperature. Upozorenje je izdato za područje cele BiH, a niska temperatura biće u jutarnjim časovima i veći deo prepodneva. Najniža… »

Region okovan snegom, ledom i temperaturama u minusu

Večernje novosti 27.02.2018
Arktička zima sa temperaturama u minusu i jakim olujnim vetrovima, okovala je zemlje regiona. Smatra se da je ovo najhladnija zima u ovom veku. ZAGREB, SARAJEVO, PODGORICA, SKOPLjE - Arktička zima sa temperaturama u minusu i jakim olujnim vetrovima… »

Sneg pravi haos u Podgorici: Aerodrom prvo zatvoren, pa ponovo otvoren, ali letovi i dalje kasne!

Kurir 27.02.2018
Aerodrom u Podgorici bio je zatvoren čitavu noć zbog snega koji sve vreme pada, ali je jutros ponovo otvoren. Portal RTCG prenosi da, iako je pista očišćena, letove su otkazale kompaije Wiž Air, Air Serbia, Turkish Airlines. Portparolka Aerodroma… »

Aerodrom u Podgorici ponovo otvoren, više letova otkazano

RTV 27.02.2018
PODGORICA - Kako je bilo najavljeno, podgorički Aerodrom ponovo je otvoren za saobraćaj, ali je više letova otkazano. Aerodrom je noćas i jutros bio zatvoren zbog snega. Portal RTCG prenosi da, iako je pista očišćena, letove su otkazale kompanije… »

Vesti dana »