Povezane vesti

Istočno Sarajevo: Na zgradi opštine osvanule slike Ratka Mladića

Vesti online 27.02.2018
Na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu osvanuli su plakati sa fotografijama haškog optuženika Ratka Mladića, a načelnik te srpske opštine u BiH Ljubiša Ćosić kaže da su one tu u znak podrške uoči izricanja presude bivšem generalu VRS. Kako su… »

Fotografije Ratka Mladića osvanule na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu

Večernje novosti 27.02.2018
Na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu osvanuli su plakati sa fotografijama haškog optuženika Ratka Mladića. Na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu osvanuli su plakati sa fotografijama haškog optuženika Ratka Mladića, a načelnik te srpske… »

Fotografije Mladića na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu

B92 27.02.2018
Istočno Sarajevo -- Na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu osvanuli su plakati sa fotografijama haškog optuženika Ratka Mladića. Načelnik te srpske opštine u BiH Ljubiša Ćosić kaže da su one tu u znak podrške uoči izricanja presude bivšem… »

Plakati sa likom Mladića na opštini Istočno Sarajevo

RTS 27.02.2018
Na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu osvanuli su plakati sa fotografijama haškog optuženika Ratka Mladića. Načelnik te srpske opštine u BiH Ljubiša Ćosić kaže da su one tu u znak podrške uoči izricanja presude bivšem general VRS. Kako su… »

Fotografije Mladića na zgradi opštine Istočno Sarajevo

RTV 27.02.2018
ISTOČNO SARAJEVO - Na zgradi opštine u Istočnom Sarajevu osvanuli su plakati sa fotografijama haškog optuženika Ratka Mladića, a načelnik te srpske opštine u BiH Ljubiša Ćosić kaže da su one tu u znak podrške uoči izricanja presude bivšem… »

Vesti dana »