Povezane vesti

Rukometni savez smenio selektora Cvetkovića

Radio 021 27.02.2018
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) smenio je na današnjoj sednici dosadašnjeg selektora Jovicu Cvetkovića. Za smenu Cvetkovića glasali su svi članovi Upravnog odbora, sem jednog, preneo je B92.net. Cvetković je smenjen posle neuspeha na… »

Zvanično: Upravni odbor RSS smenio Cvetkovića, menjaju ga Matić i Peruničić

Blic sport 27.02.2018
Dosadašnji selektor rukometaša Srbije Jovica Cvetković smenjen je sa te funkcije, pošto Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije nije usvojio njegov izveštaj. Tako je potvrđeno pisanje Blicsporta, pa je predlog da na upražnjeno mesto sedne Vladan… »

Gotovo, smenjen Cvetković! Srbija bira novog selektora!

Sportske.net 27.02.2018
Posle loših igara na EP i skandaloznih prepucavanja na relaciji selektor - igrači, današnja odluka je i očekivana. Na današnjoj sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije doneta je odluka da dosadašnji selektor našeg nacionalnog tima Jovica… »

BURNA SEDNICA Rukometni savez Srbije smenio Jovicu Cvetkovića

Dnevnik 27.02.2018
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije doneo je odluku da ne usvoji izveštaj selektora muške reprezentacije Srbije Jovice Cvetkovića o nastupu na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. Sa jednim glasom za i deset protiv, posle dvočasovne rasprave, odlučeno… »

Cvetković se oglasio posle smene, nove optužbe za pijančenje!

Sportske.net 27.02.2018
Nedugo pošto je smenjen sa mesta selektora reeprezentacije Srbije Jovica Cvetković oglasio se u medijima. Posle današnje sednice Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije postavlo je jasno da će naš nacionalni tim sa novim selektorom ući u baraž za… »

Cvetković: Možda sam bio pijan, ali od muke!

Mozzart sport 27.02.2018
Silne optužbe na sednici UO RSS. Nenadić držao reprezentaciju kao taoca? Igrači rezervisali karte za povratak kući i pre no što su ispali. Jovica Cvetković je bivši. Ne toliko zbog rezultata na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj koliko zbog svih… »

Smenjeni selektor za B92: Odbacili su grb Srbije i išli da piju

B92 27.02.2018
Jovica Cvetković smenjen je sa funkcije selektora muške rukometne reprezentacije Srbije, a odmah po ovoj odluci razgovarao je sa našim Filipom Čukanovićem. Cvetković je razrešen dužnosti na sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije, posle… »

Cvetković dobio otkaz: Rukometni savez Srbije smenio dosadašnjeg selektora na burnoj sednici, uz prepucavanja i uvrede

Press 27.02.2018
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) smenio je na današnjoj sednici dosadašnjeg selektora Jovicu Cvetkovića. Foto:Beta Za smenu Cvetkovića glasali su svi članovi Upravnog odbora, sem jednog. Cvetković je smenjen posle neuspeha na Evropskom… »

Rukometni savez smenio Cvetkovića

Politika 27.02.2018
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) smenio je na sednici dosadašnjeg selektora Jovicu Cvetkovića. Za smenu Cvetkovića glasali su svi članovi Upravnog odbora, sem jednog. Cvetković je smenjen posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj… »

Buran rastanak: Rss smenio Cvetkovića sa selektorske funkcije, optužbe pljuštale na sve strane

Hot sport 27.02.2018
Ono što se činilo kao neminovnost ozvaničeno je na sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije. Dosadašnji selektor rukometne reprezentacije, Jovica Cvetković, smenjen je sa funkcije odlukom većine članova. Promena na kormilu nacionalnog tima… »

Rukometni savez smenio Cvetkovića, niko se više ni ne nada da će biti bolje...

Mozzart sport 27.02.2018
Burna dvočasovna rasprava Upravnog odbora. Deset protiv i jedan za. Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije nije bio zadovoljan izveštajem Jovica Cvetkovića o nastupu nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, pa ga je posle burne dvočasovne… »

Očekivan epilog: Rukometni savez smenio Cvetkovića!

Sportski žurnal 27.02.2018
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) na sednici je smenio dosadašnjeg selektora Jovicu Cvetkovića. Za smenu Cvetkovića glasali su svi članovi Upravnog odbora, sem jednog. Cvetković je smenjen posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj… »

Smenjen Jovica Cvetković!

Mondo 27.02.2018
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) smenio dosadašnjeg selektora Jovicu Cvetkovića. Jovica Cvetković više nije selektor rukometaša Srbije! Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije doneo je odluku da ne usvoji izveštaj selektora muške… »

Uo RSS odbacio izveštaj selektora: Otkaz Cvetkoviću!

Večernje novosti 27.02.2018
Jovica: Taoci smo pojedinih igrača, bruka i sramota je da neko ide po kafanama za vreme EP. Đurković: Očekivao sam više samokritičnosti posle takmičenja. OČEKIVANA smena na klupi rukometne reprezentacije Srbije. Deset od 11 članova Upravog odbora… »

Rukometni savez smenio Cvetkovića

Beta 27.02.2018
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) smenio je na današnjoj sednici dosadašnjeg selektora Jovicu Cvetkovića. Za smenu Cvetkovića glasali su svi članovi Upravnog odbora, sem jednog, preneo je portal B92.net. Cvetković je smenjen posle… »

Nije prošlo bez prepucavanja, RSS smenio Cvetkovića

B92 27.02.2018
Jovica Cvetković, dosadašnji trener muške rukometne reprezentacije, smenjen je sa te funkcije na sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije. Cvetković je smenjen posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj na kojem je Srbija zauzela tek… »

Cvetković smenjen!

Vesti online 27.02.2018
Dosadašnji selektor rukometne reprezentacije Srbije, Jovica Cvetković, smenjen je sa te funkcije na sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije. Za smenu je glasalo 10 od 11 članova, a jedino je predsednik Rukometnog saveza centralne Srbije glasao… »

Zaseda Upravni odbor Rukometnog saveza: Kraj za Cvetkovića, Srbiju vode Matić i Peruničić

Blic sport 27.02.2018
U 16 časova počinje sednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije, na kojoj će biti smenjen selektor muške "A" selekcije Jovica Cvetković. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Jovica Cvetković Iza nas je neuspešna zima u obe seniorske… »

RSS o slučaju "Hrvatska": Kraj za selektora Cvetkovića?

B92 27.02.2018
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije od 16 časova održaće sednicu na kojoj će jedno od glavnih pitanja biti smena selektora Jovice Cvetkovića. Poslednjih nekoliko dana bilo je burno između igrača i selektora 'Orlova', a došlo je i do međusobnog… »

Danas smenjuju Cvetkovića

Mozzart sport 27.02.2018
Danas zaseda Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije. Očajna igra na Evropskom prvenstvu, a onda i svađa sa igračima, doneće otkaz selektoru rukometne reprezentacije Srbije Jovici Cvetkoviću Sednica Upravnog odbora Rukometnog saveza zakazana je za… »

Vesti dana »