Povezane vesti

Fatalna doktorka mu došla glave: Zbog fotografije sa ovom lepoticom slavni fudbaler dotakao dno!

Press 27.02.2018
Francuski fudbaler Samir Nasri proglašen je krivim za uzimanje dopinga zbog čega je od strane UEFA suspendovan na šest meseci. Foto:Instagram Bivši fudbaler Mančester sitija je bio podvrgnut posebnoj intravenoznoj terapiji u klinici "Drip Doctors" u… »

Nasriju šest meseci suspenzije zbog dopinga

Dnevnik 27.02.2018
NION: Francuski fudbaler Samir Nasri suspendovan je na šest meseci zbog korišćenja dopinga, saopštila je danas UEFA. Bivšem vezisti Arsenala i Mančester Sitija stavlja se na krivicu to što je 2016. godine, dok je nastupao za Sevilju, obavljao… »

Nasriju šest meseci suspenzije zbog dopinga

Večernje novosti 27.02.2018
Francuski fudbaler Samir Nasri suspendovan je na šest meseci zbog korišćenja dopinga, saopštila je danas UEFA. Francuski fudbaler Samir Nasri suspendovan je na šest meseci zbog korišćenja dopinga, saopštila je danas UEFA. Bivšem vezisti Arsenala… »

UEFA izrekla suspenziju za Nasrija

B92 27.02.2018
Francuski fudbaler Samir Nasri suspendovan je na šest meseci zbog korišćenja dopinga, saopštila je UEFA. Prvobitno je bio sankcionisan sa dve godine od UEFA, ali je podneo žalbu i kazna je umanjena. Bivšem vezisti Arsenala i Mančester Sitija… »

Nasri u autu šest meseci

Vesti online 27.02.2018
Francuski fudbaler Samir Nasri suspendovan je na šest meseci zbog korišćenja dopinga, saopštila je UEFA. Bivšem vezisti Arsenala i Mančester Sitija stavlja se na krivicu to što je 2016. godine, dok je nastupao za Sevilju, obavljao brojne tretmane… »

Mrlja u karijeri: Nasriju šest meseci suspenzije zbog dopinga!

Mozzart sport 27.02.2018
Teški trenuci u karijeri nekadašnje velike nade francuskog fubala. Francuski fudbaler Samir Nasri suspendovan je na šest meseci zbog korišćenja dopinga, saopštila je danas UEFA. Bivšem vezisti Arsenala i Mančester Sitija stavlja se na krivicu to… »

Šta mu je to trebalo: UEFA nije imala milosti – Nasri suspendovan zbog dopinga!

Hot sport 27.02.2018
Redak slučaj u svetu fudbala, ali i to se desilo, a ceh je platio Samir Nasri. A bio je veliki talenat… Francuski fudbaler Samir Nasri optužen je da je 2016. godine, dok je bio igrač Sevilje, ubrizgavao u svoj organizam supstance koje se smatraju… »

Vesti dana »