Povezane vesti
Nemoj da me ostaviš i da se vratiš njoj! Luna posle žurke otvorila dušu i Slobi rekla sve što je muči (VIDEO)
Telegraf 28.02.2018
- Moraš samo mene da gledaš, samo mene da voliš i želiš - rekla je Luna Slobi. Prethodne noći u "Zadruzi" je održana još jedna žurka, a posebno raspoloženi bili su Luna i Sloba. Luna pitala Slobu hoće li joj napraviti bebu, a onda je pao… »
Sloba i Nadežda zaboravili na žestoke svađe, uhvatili mikrofone i pokidali u duetu! (VIDEO)
Telegraf 28.02.2018
Njih dvoje su otpevali duet i time oduševili sve zadrugare. Pevačica Nadežda Biljić je ušla u Zadrugu kao podrška Slobi Radanoviću, ali zbog informacija koje je Nadežda prenela iz spoljnog sveta njih dvoje su imali nekoliko burnih svađa, a potom… »
Luna pitala Slobu hoće li joj napraviti bebu, a onda je pao dogovor kako će doći do toga i koliko će ih biti! (VIDEO)
Telegraf 28.02.2018
Još jedan ljubavni razgovor par je vodio juče u spavaćoj sobi. Luna Đogani i Sloba Radanović u nekoliko navrata pričali su o deci, a sada su u razgovoru i precizirali koliko će ih biti. Sve je počelo maženjem na krevetu, a onda je Luna započela… »
Iskulirala ih najstrašnije: Dok su Sloba i Luna zajedno pevali i đuskali uz Cecinu hitčinu, evo šta je Kija radila! (VIDEO)
Telegraf 28.02.2018
Današnje karaoke više su nego zabavile učesnike Zadruge, ali i sve gledaoce. U takmičenju u karaokama zadrugari su dobili zanimljive kostime i još zanimljivije pesme, a među najzapaženijim nastupima svakako je bio nastup Kije Kockar, Lune Đogani i… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih