Povezane vesti
Mirka urnebesno odgovorila na pitanje o Vujadinovom pijanstvu, kad je njenu babu gurnuo sa kreveta na pod! (VIDEO)
Telegraf 28.02.2018
Vujadinova priča nasmejala je sve u studiju, a Mirka je imala šta da kaže o svemu ovome. Mirka Vasiljević bila je gošća u emisiji "Amidži šou", a njen domaćin Ognjen Amidžić pustio joj je snimak u kojem je njen nevenčani suprug, fudbaler… »
Seksi Mirka podigla suknju, izbacila noge i u nekoliko poza preznojila sve u studiju! (foto)
Telegraf 28.02.2018
Tri porođaja koja je imala nimalo nisu uticali na izgled mlade glumice. Mirka Vasiljević prethodne noći gostovala je u emisiji "Amidži šou", a svojom pojavom i te kako je privukla pažnju! Lepa glumica na sebi je imala crnu rolku, kožnu jaknu, te… »
Srećan sam što imam sve zube u glavi! Miloš Biković otkrio sve o nezgodnim situacijama sa snimanja ruskog filma "Led"
Telegraf 28.02.2018
Film je inspirisan istinitim događajima, a priča je vrlo emotivna. Glumac Miloš Biković 7. marta je najavio beogradsku premijeru filma "Led" Olega Trofima. Glumac se ozbiljno pripremao za svoju ulogu, pa je četiri meseca trenirao umetničko klizanje… »
Vesti dana »
Imenovani novi ministri građevinarstva i trgovine: Ko će voditi ove resore nakon ostavki Vesića i Momirovića
Nova ekonomija pre 1 satjoš 65 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 4 satijoš 33 povezane
Velika policijska akcija, uhapšeni članovi Balkanskog kartela: Švercovali kokain iz Brazila i Ekvadora
Euronews pre 39 minutajoš 28 povezanih
Horor kod Ivanjice, majka ubila bebu: Odsekla deo cucle i ugušila dete!
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
"Ja te reči ne koristim, šta znači moramo?": Milojević otkrio ko može da bude najbolji igrač Crvene zvezde!
Mondo pre 10 minutajoš 24 povezane