Povezane vesti

Rekorder Pecarski za evroligin sajt: Oduvek sam bio veliki navijač Partizana, imam sreću da igram sa jednim od svojih uzora

Rekorder Pecarski za evroligin sajt: Oduvek sam bio veliki navijač Partizana, imam sreću da igram sa jednim od svojih uzora

Hot sport 28.02.2018
Mladi krilni centar juče je potpisao prvi profesionalni ugovor sa crno-belima i tako „ugušio“ glasine da bi možda mogao da ode na neki od američkih koledža. Marko Pecarski je prosto blistao na junirskom kvalifikacionom turniru Evrolige, ali ipak… »
Pecarski za sajt Evrolige: Igram s uzorom Veličkovićem, otac mi mnogo pomaže u unapređivanju igre

Pecarski za sajt Evrolige: Igram s uzorom Veličkovićem, otac mi mnogo pomaže u unapređivanju igre

Mozzart sport 28.02.2018
Mladi košarkaš Partizana postizao je 18 poena i imao osam skokova u proseku na kvalifikacionom juniorskom turniru Evrolige održanom u Beogradu. Marko Pecarski je ovih dana baš u žiži javnosti. Potpisao je juče ugovor na četiri godine s Partizanom… »
Pecarski ostvario snove - Igra za Partizan i to sa svojim idolom

Pecarski ostvario snove - Igra za Partizan i to sa svojim idolom

Sportske.net 28.02.2018
Reklo bi se da mali broj mladih i talentovanih igrača dobija priliku da igra u voljenom klubu sa idolom. Marku Pecarskom je to pošlo za rukom. Prethodnog leta KK Partizan NIS angažovao je Marka Pecarskog, a mladi centar u utorak je parafirao prvi… »

Vesti dana »