Povezane vesti
Rekorder Pecarski za evroligin sajt: Oduvek sam bio veliki navijač Partizana, imam sreću da igram sa jednim od svojih uzora
Hot sport 28.02.2018
Mladi krilni centar juče je potpisao prvi profesionalni ugovor sa crno-belima i tako „ugušio“ glasine da bi možda mogao da ode na neki od američkih koledža. Marko Pecarski je prosto blistao na junirskom kvalifikacionom turniru Evrolige, ali ipak to… »
Pecarski za sajt Evrolige: Igram s uzorom Veličkovićem, otac mi mnogo pomaže u unapređivanju igre
Mozzart sport 28.02.2018
Mladi košarkaš Partizana postizao je 18 poena i imao osam skokova u proseku na kvalifikacionom juniorskom turniru Evrolige održanom u Beogradu. Marko Pecarski je ovih dana baš u žiži javnosti. Potpisao je juče ugovor na četiri godine s Partizanom, prvi… »
Pecarski ostvario snove - Igra za Partizan i to sa svojim idolom
Sportske.net 28.02.2018
Reklo bi se da mali broj mladih i talentovanih igrača dobija priliku da igra u voljenom klubu sa idolom. Marku Pecarskom je to pošlo za rukom. Prethodnog leta KK Partizan NIS angažovao je Marka Pecarskog, a mladi centar u utorak je parafirao prvi… »
Vesti dana »
Kraj zatvaranja američke vlade - Trump potpisao zakon o finansiranju
Bloomberg Adria pre 24 minutajoš 27 povezanih
Rekord sezone - Nikola Jokić postigao 55 poena! Epska partija brutalnog Srbina: Bogdan gledao kako mu Somborac ponižava ekipu!
Kurir pre 18 minutajoš 36 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka dvanaesti dan štrajkuje glađu, od borbe ne odustaju ni Jaćimovići
N1 Info pre 13 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 13. novembar: Danas ujutru mraz, tokom dana sunčano
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih