Povezane vesti
Dodik o Sebiji Izetbegović: "Čuo sam da je ta žena sposobna i drži do reči, za razliku od Bakira"
Blic 28.02.2018
Čuo sam da je ta žena sposobna i dosta operativna, rekao je danas Milorad Dodik za N1 komentarišući ranije medijske napise da bi upravo Sebija Izetbegović mogla biti kandidat SDA za Predsedništvo BiH. - Neki su mi rekli da drži do reči za razliku… »
Dodik o bakirovoj ženi: Čuo sam da je ta žena sposobna i da drži do reči, za razliku od svog supruga
Kurir 28.02.2018
Čuo sam da je ta žena sposobna i dosta operativna, rekao je danas Milorad Dodik komentarišući ranije medijske napise da bi upravo Sebija Izetbegović mogla biti kandidat SDA za Predsedništvo BiH. "Neki su mi rekli da drži do reči za razliku od… »
Vesti dana »
Uživo (foto, video) padaju stabla i bandere, autobusi stoje, kolaps na sve strane! Srbija okovana snegom, RHMZ niže upozorenja, vreme je opasno!
Blic pre 25 minutajoš 78 povezanih
Studentske blokade i akcija "Zastani Srbijo" nastavljene i danas: Traže ispunjenje četiri zahteva
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Radnici "Laste" spontano obustavili rad: "Ovo nije štrajk!" Evo zbog čega ne idu autobusi na prigradskim linijama
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih
Srpska lista podnosi žalbu zbog odluke CIK-a da joj ne odobri učeše na izborima na Kosovu
Novi magazin pre 30 minutajoš 34 povezane