Povezane vesti
Šta je Praljak pisao porodici
Mondo 01.03.2018
Motiv samoubistva penzionisanog generala osuđenog za ratne zločine Slobodana Praljka jasan je i vidljiv iz dva pisma koje su UN-ovi istražitelji diplomatskim putem nedavno dostavili njegovoj supruzi. Foto: Youtube/Screenshot/RT Oba pisma napisana su… »
Kaća, mislim da ćeš ''o porodici'' morati da obelodaniš: Dva pisma Praljka, jedno je trebalo da spreči "beskrajna…
Telegraf 01.03.2018
Oba pisma napisana su 27. novembra, dva dana pre objave pravosnažne presude u predmetu Herceg-Bosna. Motiv samoubistva penzionisanog generala osuđenog za ratne zločine Slobodana Praljka jasan je i vidljiv iz dva pisma koje su UN-ovi istražitelji… »
Praljak dva dana pre samoubistva: Davno sam doneo odluku: Ako me osude...
Vesti online 01.03.2018
Motiv samoubistva penzionisanog generala osuđenog za ratne zločine Slobodana Praljka jasan je i vidljiv iz dva pisma koje su UN-ovi istražitelji diplomatskim putem nedavno dostavili njegovoj supruzi. Oba pisma napisana su 27. novembra, dva dana pre… »
Praljkovo pismo supruzi otkriva motiv samoubistva
Sputnik 01.03.2018
Motiv samoubistva penzionisanog generala osuđenog za ratne zločine Slobodana Praljka jasan je i vidljiv iz dva pisma koja su istražitelji Ujedinjenih nacija diplomatskim putem nedavno dostavili njegovoj supruzi. Oba pisma napisana su 27. novembra, dva… »
"Odluku sam doneo smireno i promišljeno": Objavljeni delovi pisama koja je Praljak poslao porodici
Srbija danas 01.03.2018
Oba pisma napisana su 27. novembra, dva dana pre objave pravosnažne presude. Motiv samoubistva penzionisanog generala osuđenog za ratne zločine Slobodana Praljka jasan je i vidljiv iz dva pisma koje su UN-ovi istražitelji diplomatskim putem nedavno… »
(Video) Objavljeni delovi praljkovih oproštajnih pisama: Ovako se oprostio od porodice
Kurir 01.03.2018
Motiv samoubistva penzionisanog generala osuđenog za ratne zločine Slobodana Praljka jasan je i vidljiv iz dva pisma koje su UN-ovi istražitelji diplomatskim putem nedavno dostavili njegovoj supruzi. Oba pisma napisana su 27. novembra, dva dana pre… »
Slučaj "Praljak": Pismo supruzi otkriva sve
BK TV 01.03.2018
Pisma napisana dva dana uoči presude otkrivaju sve! Motiv samoubistva penzionisanog generala osuđenog za ratne zločine Slobodana Praljka jasan je i vidljiv iz dva pisma koje su UN-ovi istražitelji diplomatskim putem nedavno dostavili njegovoj supruzi… »
Vesti dana »

"Bilo je korisno i za nas i za Amerikance": Prvo oglašavanje Putinovog pregovorača o 12-časovnom sastanku delegacija Rusije i SAD u Rijadu (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 16 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih