Повезане вести
Шта је Праљак писао породици
Мондо 01.03.2018
Мотив самоубиства пензионисаног генерала осуђеног за ратне злочине Слободана Праљка јасан је и видљив из два писма које су УН-ови истражитељи дипломатским путем недавно доставили његовој супрузи. Фото: Иоутубе/Сцреенсхот/РТ… »
Каћа, мислим да ћеш ''о породици'' морати да обелоданиш: Два писма Праљка, једно је требало да спречи "бескрајна наклапања…
Телеграф 01.03.2018
Оба писма написана су 27. новембра, два дана пре објаве правоснажне пресуде у предмету Херцег-Босна. Мотив самоубиства пензионисаног генерала осуђеног за ратне злочине Слободана Праљка јасан је и видљив из два писма које су… »
Праљак два дана пре самоубиства: Давно сам донео одлуку: Ако ме осуде...
Вести онлине 01.03.2018
Мотив самоубиства пензионисаног генерала осуђеног за ратне злочине Слободана Праљка јасан је и видљив из два писма које су УН-ови истражитељи дипломатским путем недавно доставили његовој супрузи. Оба писма написана су 27… »
Праљково писмо супрузи открива мотив самоубиства
Спутник 01.03.2018
Мотив самоубиства пензионисаног генерала осуђеног за ратне злочине Слободана Праљка јасан је и видљив из два писма која су истражитељи Уједињених нација дипломатским путем недавно доставили његовој супрузи. Оба писма… »
"Одлуку сам донео смирено и промишљено": Објављени делови писама која је Праљак послао породици
Србија данас 01.03.2018
Оба писма написана су 27. новембра, два дана пре објаве правоснажне пресуде. Мотив самоубиства пензионисаног генерала осуђеног за ратне злочине Слободана Праљка јасан је и видљив из два писма које су УН-ови истражитељи… »
(Видео) Објављени делови праљкових опроштајних писама: Овако се опростио од породице
Курир 01.03.2018
Мотив самоубиства пензионисаног генерала осуђеног за ратне злочине Слободана Праљка јасан је и видљив из два писма које су УН-ови истражитељи дипломатским путем недавно доставили његовој супрузи. Оба писма написана су 27… »
Случај "Праљак": Писмо супрузи открива све
БК ТВ 01.03.2018
Писма написана два дана уочи пресуде откривају све! Мотив самоубиства пензионисаног генерала осуђеног за ратне злочине Слободана Праљка јасан је и видљив из два писма које су УН-ови истражитељи дипломатским путем недавно… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 37 минутајош 44 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 4 сатијош 29 повезаних
Министарка Софронијевић за ТВ Прва: "Невероватан одзив грађана - више од 14.000 пријава"
Б92 пре 17 минутајош 121 повезана
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Нови магазин пре 11 минутајош 72 повезане
Ови изазови захтевају пуну пажњу свих институција! Огласио се Вучић након састанка са тимовима за енергетску стабилност (фото)
Блиц пре 12 минутајош 43 повезане