Povezane vesti
Vučić: Ako bi im rekao da zaborave KiM, svaki Srbin bi uzeo tiganj i lupio bi me po glavi
Blic 01.03.2018
Posle više od 10 godina uspeo sam Srbiju da vratim "u igru" po pitanju KiM, i da se uopšte priča o kompromisima, iako je situacija po nas i sada veoma teška, a Albanci suštinski žele samo da objedine svoje teritorije, rekao je predsednik Srbije… »
Vučić: Uspeh što se priča o kompromisima povodom Kosova i Metohije
Pravda 01.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je uspeo posle 10 godina da vrati Srbiju u „igru“ po pitanju KiM i da se uopšte priča o kompromisima, iako je situacija po nas i sada veoma teška, kao i da Albanci suštinski žele samo da objedine… »
"Ako kažem Srbima da nema ništa od Kosova, ima da me tuku tiganjem po glavi"
Vesti online 01.03.2018
Pitao sam nemačkog šefa diplomatije kako da izađe pred Srbe i kaže da nema ništa od Kosova. "Pa svi Srbi da uzmu tiganj i da me lupe u glavu“, kaže Vučić. Poslednji dan kampanje za izbore u Beogradu idem da razgovaram sa Hašimom Tačijem. Da li… »
Vesti dana »
Danas je najveseliji hrišćanski praznik, Božić: Ovo su običaji koje treba ispoštovati, jedno se nikako ne radi
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih
Snežna mećava u Americi odnela najmanje 5 života: Proglašeno vanredno stanje u čak 7 država: Više od 200.000 ljudi ostalo bez struje, otkazano 2.300 letova (foto)
Blic pre 52 minutajoš 5 povezanih
Očekuje nas sunčani Božić: Nestvarne temperature za praznik, uskoro stiže promena
Telegraf pre 3 satajoš 7 povezanih