Повезане вести

Једва чекам да њих двоје раскину! Кија и Луна очи у очи у емисији, прштале прозивке, а на крају шок - откриле да им је Слоба…

Једва чекам да њих двоје раскину! Кија и Луна очи у очи у емисији, прштале прозивке, а на крају шок - откриле да им је Слоба…

Телеграф 01.03.2018
Луна и Кија нашле су се заједно у емисији "Магазин Ин" код Сање Маринковић, а главна тема био је, наравно, Слободан Радановић. Луна Ђогани и Кристина Кија Коцкар кратко ће напустити Задругу, будући да ће се у суботу, 3. марта… »
Криво ми је што ми је брак срушен због нечег што неће опстати! Кија сасула све у лице Луни и Слоби, па објаснила због чега ће…

Криво ми је што ми је брак срушен због нечег што неће опстати! Кија сасула све у лице Луни и Слоби, па објаснила због чега ће…

Телеграф 01.03.2018
- Моје мишљење је да то неће опстати напољу. Ја тачно знам напамет шта ће да се деси - рекла је Кија. Задругарима су прошле ноћи гледаоци постављали питања, а једно интересантно питање које се тицало Кије Коцкар било је… »
Кији бих дала и последње што имам: Луна изјавила да је нормално да све дели са Кристином, а овако је реаговала Слобина жена…

Кији бих дала и последње што имам: Луна изјавила да је нормално да све дели са Кристином, а овако је реаговала Слобина жена…

Телеграф 01.03.2018
Луна и Кија су на занимљив начин одговориле на питање о храни коју деле. Једно од питања гледалаца односило се на храну коју деле Кија и Луна, а њихови одговори су вероватно изненадили многе. Била је на ивици смрти: Муж Сашке… »
Хит: Ђексон открио под којим условом би се смувао са Кијом, па поменуо и Слобу!

Хит: Ђексон открио под којим условом би се смувао са Кијом, па поменуо и Слобу!

Телеграф 01.03.2018
Ђексон има спреман "план", само Кристина мора да испуни један битан услов. Док је одговарао на питања гледалаца Ђексон је, ничим изазван, открио шта Кија мора да уради да би се он смувао са њом. Била је на ивици смрти: Муж… »

Вести дана »