Povezane vesti

Jedva čekam da njih dvoje raskinu! Kija i Luna oči u oči u emisiji, prštale prozivke, a na kraju šok - otkrile da im je Sloba…

Jedva čekam da njih dvoje raskinu! Kija i Luna oči u oči u emisiji, prštale prozivke, a na kraju šok - otkrile da im je Sloba…

Telegraf 01.03.2018
Luna i Kija našle su se zajedno u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, a glavna tema bio je, naravno, Slobodan Radanović. Luna Đogani i Kristina Kija Kockar kratko će napustiti Zadrugu, budući da će se u subotu, 3. marta, naći kao gošće u emisiji… »
Krivo mi je što mi je brak srušen zbog nečeg što neće opstati! Kija sasula sve u lice Luni i Slobi, pa objasnila zbog čega će…

Krivo mi je što mi je brak srušen zbog nečeg što neće opstati! Kija sasula sve u lice Luni i Slobi, pa objasnila zbog čega će…

Telegraf 01.03.2018
- Moje mišljenje je da to neće opstati napolju. Ja tačno znam napamet šta će da se desi - rekla je Kija. Zadrugarima su prošle noći gledaoci postavljali pitanja, a jedno interesantno pitanje koje se ticalo Kije Kockar bilo je upućeno Luni Đogani. Kiji… »
Kiji bih dala i poslednje što imam: Luna izjavila da je normalno da sve deli sa Kristinom, a ovako je reagovala Slobina žena…

Kiji bih dala i poslednje što imam: Luna izjavila da je normalno da sve deli sa Kristinom, a ovako je reagovala Slobina žena…

Telegraf 01.03.2018
Luna i Kija su na zanimljiv način odgovorile na pitanje o hrani koju dele. Jedno od pitanja gledalaca odnosilo se na hranu koju dele Kija i Luna, a njihovi odgovori su verovatno iznenadili mnoge. Bila je na ivici smrti: Muž Saške Karan otkrio kakvo je… »
Hit: Đekson otkrio pod kojim uslovom bi se smuvao sa Kijom, pa pomenuo i Slobu!

Hit: Đekson otkrio pod kojim uslovom bi se smuvao sa Kijom, pa pomenuo i Slobu!

Telegraf 01.03.2018
Đekson ima spreman "plan", samo Kristina mora da ispuni jedan bitan uslov. Dok je odgovarao na pitanja gledalaca Đekson je, ničim izazvan, otkrio šta Kija mora da uradi da bi se on smuvao sa njom. Bila je na ivici smrti: Muž Saške Karan otkrio kakvo je… »

Vesti dana »