Povezane vesti
Antić (SPS): Ne verujte istraživanjima i procenama
Mondo 01.03.2018
Kandidat koalicije SPS-JS za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Antić, izjavio je da na izborima 4. marta očekuje da će oni biti najprijatnije iznenađenje izbora za odbornike Skupštine grada. Foto: Beta/Miloš Miškov "Mislim da ćemo osnažiti svoju ulogu… »
Najvažnije da 30 odsto Beograda dobije kanalizaciju
Beta video 01.03.2018
BEOGRAD - Kandidat koalicije Socijalistička pratija Srbije - Jedinstvena Srbija (SPS - JS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić je istakao je da je izgradnja metroa takodje jedan od prioriteta, ali da je za njega daleko važnije da 30 odsto… »
Mi stojimo iza onoga što radimo
Beta video 01.03.2018
BEOGRAD - Kandidat koalicije Socijalistička pratija Srbije - Jedinstvena Srbija (SPS - JS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić je istakao da ne obraća previše pažnje na istraživanja koja ih tradicionalno potcene, a onda budu iznenadjeni. ``Mi… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: opcije za rešenje i potencijalni kupci
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 25 povezanih
Povećana tražnja za evrom podiže kurs u Srbiji, menjači ograničeni propisima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 11 povezanih
Čak 14 žarišta u Beogradu, od januara zaraženo više od 400 dece: Kako da prepoznate dečje gliste, koji su simptomi i kako se leče
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Oglasila se NBS: Preduzete mere za dodatnu stabilnost kursa dinara i evra u menjačnicama
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih