Povezane vesti
Vlast blokirala kazne poverenika: Podaci ne postoje i niko nije nadležan
Radio 021 01.03.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saopštio je da je, zbog odbijanja nadležnosti i saradnje drugih državnih organa, kao i načina na koji oni tumače propise, mehanizam kažnjavanja organa… »
Šabić: Vlast blokirala kazne poverenika
RTV 01.03.2018
BEOGRAD - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saopštio je da je, zbog odbijanja nadležnosti i saradnje drugih državnih organa, kao i načina na koji oni tumače propise, mehanizam kažnjavanja… »
Šabić: Vlast blokirala kazne Poverenika
N1 Info 01.03.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saopštio je da je, zbog odbijanja nadležnosti i saradnje drugih državnih organa, kao i načina na koji oni tumače propise, mehanizam kažnjavanja organa… »
Vesti dana »

Vučić o reakciji na odluku Apelacionog suda o aktivistima: Bio sam ljut, ja sam samo običan čovek koji ima emocije
N1 Info pre 7 minutajoš 20 povezanih

Ministar prosvete: Nema upisa na fakultete bez nadoknade nastave
Radio 021 pre 2 minutajoš 14 povezanih

„Vučić zapenio zbog pravosuđa“: Ponoš oštro o Vučićevoj odbrani batinaša, pa pomenuo njegove „mučenike“
Nova pre 47 minutajoš 70 povezanih

Srednjoškolci danas protestuju ispred Ministarstva prosvete zbog produžetka školske godine
Beta pre 4 satijoš 14 povezanih