Povezane vesti
Ugo Vijeira: Vratiću se ja u Zvezdu
Sportal blic 01.03.2018
Napadač japanske Jokohame Ugo Vijeira izjavio je da će se jednog dana sigurno vratiti u Crvenu zvezdu. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Ugo Vijeira Na pitanje novinara " Sportskog žurnala" da li je sad trenutak za povratak, Portugalac je naglasio da je to… »
Vijeira zagolicao maštu zvezdašima: Vidim da se priča o povratku, ali me niko iz kluba nije zvao
Mozzart sport 01.03.2018
„Dolazak u Srbiju mi je promenio život. Vratiću se jednog dana u Crvenu zvezdu, siguran sam u to“, poručio je Portugalac. Odlazak Ričmonda Boaćija zagolicao je maštu navijačima Crvene zvezde, koji su odmah počeli da licitiraju sa novim imenima i… »
Vesti dana »

Suzana Jovanović kroz suze nakon Sašinog pomena: "Hvala na svemu što činite i što poštujete porodicu" (Video)
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane

Olujni Vetar nosio sve pred sobom, čupao drveće iz korena: Prve slike! Nevreme napravilo haos u Čačku i Mrčajevcima (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 36 povezanih

Potpredsednik u kosovskoj skupštini iz redova srpske zajednice ponovo nije izglasan
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

Kamera snimila brutalnu likvidaciju! Evo kako je ubijen bivši predsednik skupštine Ukrajine! Napadač mu dotrčao s leđa, a onda hici u potiljak! (foto/video)
Kurir pre 54 minutajoš 21 povezana

Eurobasket, 4. Dan: Nemci nemilosrdni, uništili su Litavnce! Estonci gaze Čehe
Kurir pre 14 minutajoš 80 povezanih