Povezane vesti

Brnabić za Insajder o bespravnom objektu na Kopaoniku: Nije normalno očekivati da znam odgovor na to pitanje (VIDEO)

Brnabić za Insajder o bespravnom objektu na Kopaoniku: Nije normalno očekivati da znam odgovor na to pitanje (VIDEO)

Insajder 01.03.2018
Predstavnici nadležnih institucija mesecima ne reaguju na bespravnu gradnju restorana od preko 1.000 kvadrata na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, u zaštićenoj zoni Nacionalnog parka. Priču o gradnji nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu i javnosti… »
Premijerka ne zna ko bespravno zida na Kopaoniku, kritikuje novinare što je pitaju

Premijerka ne zna ko bespravno zida na Kopaoniku, kritikuje novinare što je pitaju

Nova ekonomija 01.03.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je danas da je upoznata sa bespravnom izgradnjom objekta na Pančićevom vrhu, na Kopaoniku, ali da ne zna ko je investitor, niti ko stoji iza toga. "Upoznata sam sa slučajem, ali ne znam ko stoji, ni ko je… »
Premijerka Srbije ne zna ko stoji iza bespravnog objekta na Kopaoniku, kritikuje novinare što pitaju

Premijerka Srbije ne zna ko stoji iza bespravnog objekta na Kopaoniku, kritikuje novinare što pitaju

Novi magazin 01.03.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je danas da je upoznata sa bespravnom izgradnjom objekta na Pančićevom vrhu, na Kopaoniku, ali da ne zna ko je investitor, niti "ko stoji iza toga". "Upoznata sam sa slučajem, ali ne znam ko stoji, ni ko je… »
Brnabić ne zna ko stoji iza nelegalnog objekta na Kopaoniku

Brnabić ne zna ko stoji iza nelegalnog objekta na Kopaoniku

N1 Info 01.03.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je da je upoznata sa bespravnom izgradnjom objekta na Pančićevom vrhu, na Kopaoniku, ali da ne zna ko je investitor, niti "ko stoji iza toga". "Upoznata sam sa slučajem, ali ne znam ko stoji, ni ko je… »

Vesti dana »