Povezane vesti

Predsednik Vučić: Ljudi treba da glasaju za planove, programe, ideje i ljude koji to mogu da provedu u delo

Predsednik Vučić: Ljudi treba da glasaju za planove, programe, ideje i ljude koji to mogu da provedu u delo

Telegraf 01.03.2018
Osvrnuvši se na atmosferu uoči izbora, predsednik Srbije i SNS je kazao da Obradović i drugi lideri opozicije osim mržnje nisu ponudili ništa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji Hepi na kojoj je govorio o najvažnijim… »
Vučić: Razgovor sa Tačijem o rešavanju sukoba Srba i Albanaca

Vučić: Razgovor sa Tačijem o rešavanju sukoba Srba i Albanaca

Slobodna Evropa 01.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Sofiji sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem razgovarao o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i rešavanju istorijskog sukoba Srba i Albanaca. "Razgovarali smo tome kad da nastavimo… »
Vučić: Sa Tačijem sam razgovarao o rešavanju istorijskog sukoba Srba i Albanaca

Vučić: Sa Tačijem sam razgovarao o rešavanju istorijskog sukoba Srba i Albanaca

Beta video 01.03.2018
SOFIJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Sofiji sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem razgovarao o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i rešavanju istorijskog sukoba Srba i Albanaca. CH2… »
Vučić: S Tačijem sam razgovarao o nastavku dijaloga

Vučić: S Tačijem sam razgovarao o nastavku dijaloga

N1 Info 01.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u Sofiji s predsednikom Kosova Hašimom Tačijem razgovarao o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i rešavanju istorijskog sukoba Srba i Albanaca. "Razgovarali smo tome kad da nastavimo dijalog u… »
Vučić: Ni Tači ni ja nismo preterano radosni kad moramo da razgovaramo, ali to je naš posao

Vučić: Ni Tači ni ja nismo preterano radosni kad moramo da razgovaramo, ali to je naš posao

Telegraf 01.03.2018
kPredsednik je istakao da često razgovara sa Tačijem jer je uvek bolje razgovarati nego ne. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas u Sofiji razgovarao sa predsednikom takozvane države Kosovo Hašimom Tačijem o tome kada će biti… »

Vesti dana »