Повезане вести
Председник Вучић: Људи треба да гласају за планове, програме, идеје и људе који то могу да проведу у дело
Телеграф 01.03.2018
Осврнувши се на атмосферу уочи избора, председник Србије и СНС је казао да Обрадовић и други лидери опозиције осим мржње нису понудили ништа. Председник Србије Александар Вучић гостовао је на телевизији Хепи на којој је говорио… »
Вучић: Разговор са Тачијем о решавању сукоба Срба и Албанаца
Слободна Европа 01.03.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је данас у Софији са председником Косова Хашимом Тачијем разговарао о наставку дијалога Београда и Приштине и решавању историјског сукоба Срба и Албанаца. "Разговарали смо томе… »
Вучић: Са Тачијем сам разговарао о решавању историјског сукоба Срба и Албанаца
Бета видео 01.03.2018
СОФИЈА - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је данас у Софији са председником Косова Хашимом Тачијем разговарао о наставку дијалога Београда и Приштине и решавању историјског сукоба Срба и Албанаца. ЦХ2… »
Вучић: С Тачијем сам разговарао о наставку дијалога
Н1 Инфо 01.03.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у Софији с председником Косова Хашимом Тачијем разговарао о наставку дијалога Београда и Приштине и решавању историјског сукоба Срба и Албанаца. "Разговарали смо томе кад да… »
Вучић: Ни Тачи ни ја нисмо претерано радосни кад морамо да разговарамо, али то је наш посао
Телеграф 01.03.2018
кПредседник је истакао да често разговара са Тачијем јер је увек боље разговарати него не. Председник Србије Александар Вучић рекао је да је данас у Софији разговарао са председником такозване државе Косово Хашимом Тачијем о… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана