Povezane vesti
Marković (POKS): Izlečio sam kurje oko
Mondo 01.03.2018
Predrag Marković, nosilac liste Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) na izborima za beogradsku skupštinu, ispred Hrama svetog Save saopštio radosnu vest: "Izlečio sam kurje oko". Foto: MONDO/Stefan Stojanović "Muči me kurje oko na levoj nozi, ali narod… »
Za kraj kampanje: POKS na grobu patrijarha Pavla
Mondo 01.03.2018
Kandidati za odbornike u Skupštini Beograda na listi "Predrag Marković – Pokret obnove Kraljevine Srbije" obišli su danas manastir Rakovica i položili cveće na grob patrijarha Pavla. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Nakon molitve, kandidati za odbornike su… »
Vesti dana »
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Eksplozije u Teheranu, Izrael presreće talase iranskih napada, iranski predsednik se izvinio zemljama u Zalivu
Danas pre 53 minutajoš 50 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Eksplozije u Teheranu, aerodromi u Dubaiju delimično rade; Vašington post: Rusija dostavlja Iranu podatke o američkim položajima
RTV pre 1 satjoš 23 povezane
Dobar start Aleksandre Krunić: Srpkinja u paru sa Danilinom stigla do osmine finala Indijan Velsa!
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
„Voleo bih Lučića da vidim opet u reprezentaciji“: Dobrić priznao gde je Zvezda podbacila, nahvalio Pešića!
Hot sport pre 2 satajoš 27 povezanih