Povezane vesti
Saša nije mogao da preboli raskid, pa je pucao da ubije: Danima kukao, a onda potegao pištolj na lepu Marinu (foto) (video)
Telegraf 02.03.2018
- Saša se od prve supruge razveo pre oko četiri godine. Tad sam ga sreo na ulici i samo je rekao: "Ova moja ode." Nije bio tužan, a ja ga nisam pitao o razlozima razvoda - rekao je Sašin poznanik. U naselju Krnjača, u porodičnoj kući Marine Minić… »
Ranio devojku, umro u bolnici: Podlegao povredama muškarac koji je pucao u cvećarku u Zemunu, pa sebi u glavu
Blic 01.03.2018
Saša S. (42), koji je sinoć u cvećari "Nana" u Zemunu hicima iz pištolja ranio bivšu devojku Marinu M. (29) u grudi i nogu, a potom pucao sebi u glavu, umro je od posledica povreda večeras u Urgentnom centru, potvrđeno je "Blicu". Marina M. ranjena… »
Vesti dana »
Novi Sad: Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj osudila navodnu politizaciju učenika i izvinila se Vučeviću
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Pretresi kosovske policije u opštini Zubin Potok; Normalizovano snabdevanje strujom na KiM
Insajder pre 1 satjoš 55 povezanih
Pobunjenici tvrde da su ušli u Alep, sirijska vojska zatvorila aerodrom
Vesti online pre 2 satajoš 14 povezanih
Borelj: Odlazim iz Brisela frustriran jer nismo uspeli da zaustavimo masakr u Gazi
Insajder pre 2 satajoš 8 povezanih
Invazija dronova na Kijev, Rusi obaraju bespilotne letelice iznad Crnog mora
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih