Повезане вести

Опседнута си њом, сви то мисле! Луна оговарала Кију, Мики скочио и сасуо јој у лице све што мисли, Ђоганијева побеснела…

Опседнута си њом, сви то мисле! Луна оговарала Кију, Мики скочио и сасуо јој у лице све што мисли, Ђоганијева побеснела…

Телеграф 02.03.2018
- Ја на основу твојих прича, снимака, констатујем! Шта се ти љутиш?! Свака ваша свађе је због Кије - рекао је Мики Луни. Задругари су прошле ноћи имали прилику да гледају снимке на којима једни друге оговарају по ћошковима… »
Комшија ју је силовао, била је невина... Теодора открила болну прошлост своје мајке, Гоца пребледела, а онда језивом исповешћу…

Комшија ју је силовао, била је невина... Теодора открила болну прошлост своје мајке, Гоца пребледела, а онда језивом исповешћу…

Телеграф 02.03.2018
- Што је најгоре, ја знам тог човека који ју је силовао, знам његову ћерку. И невероватно је кад након толико година сазнаш да је тај човек могао тако нешто да уради - рекла је Теодора на снимку који је пуштен свим задругарима… »
Задругари бирали највећег фрика међу њима,а кад је Луна устала прво се обратила мами са посебним захтевом! (ВИДЕО)

Задругари бирали највећег фрика међу њима,а кад је Луна устала прво се обратила мами са посебним захтевом! (ВИДЕО)

Телеграф 02.03.2018
Учесници Задруге успешно су обавили задатак у којем су морали да изаберу најбољег у игри Фрик шоу. Велики шеф обавестио је учеснике Задруге да морају да изаберу најбољег у игри Фрик шоу. Свако је морао да наведе по три… »
Да ли је ова девојка нормална?! Марија Ана у 5 ујутру од задругара тражила нешто што их је шокирало! (ВИДЕО)

Да ли је ова девојка нормална?! Марија Ана у 5 ујутру од задругара тражила нешто што их је шокирало! (ВИДЕО)

Телеграф 02.03.2018
Кија, Јањуш и Надежда су ћаскали у соби за изолацију, а онда је ушла Марија Ана и запрепастила их својим захтевом. Пошле ноћи Кија Коцкар, Марко Јањушевић и Надежда Биљић разговарали су у соби за изолацију. Око 5 сати ујутру… »
Снимак који открива све: Мики зграбио Кију и пољубио је у уста, а Кристина тражила песму која говори више од хиљаду речи…

Снимак који открива све: Мики зграбио Кију и пољубио је у уста, а Кристина тражила песму која говори више од хиљаду речи…

Телеграф 02.03.2018
Мики је напокон добио прилику да се "зближи" са Кристином. Укућани су искористили снег да се мало поиграју напољу, а највеселији су били Кија, Мики и Марко Миљковић. Опседнута си њом, сви то мисле! Луна оговарала Кију, Мики… »
Ова песма ће заувек спајати Гагија и Анабелу, а када чујете причу коју носи биће вам јасно и због чега (видео)

Ова песма ће заувек спајати Гагија и Анабелу, а када чујете причу коју носи биће вам јасно и због чега (видео)

Телеграф 02.03.2018
- Заиста ме лепе успомене вежу за ту песму - рекла је Луна. "Њен град" песма је која се нашла на првом албуму групе Функи Г, а која у себи крије истиниту љубавну причу. Наиме, како је Луна Ђогани у ријалитију "Задруга"… »
Јелена пришла Луни и Слоби и послужила се њиховим јогуртом, а о њиховој реакцији сада сви причају! (ВИДЕО)

Јелена пришла Луни и Слоби и послужила се њиховим јогуртом, а о њиховој реакцији сада сви причају! (ВИДЕО)

Телеграф 02.03.2018
- Шта сад треба, да га бацим? Хоћеш да ти сипам у шољу ако не можеш да пијеш? - питао је Слоба Луну. Луна Ђогани и Слоба Радановић прошле ноћи су заједно вечерали у спаваћој соби. Пошто њих двоје деле сву храну, тако је и овога… »

Вести дана »