Повезане вести
Опседнута си њом, сви то мисле! Луна оговарала Кију, Мики скочио и сасуо јој у лице све што мисли, Ђоганијева побеснела…
Телеграф 02.03.2018
- Ја на основу твојих прича, снимака, констатујем! Шта се ти љутиш?! Свака ваша свађе је због Кије - рекао је Мики Луни. Задругари су прошле ноћи имали прилику да гледају снимке на којима једни друге оговарају по ћошковима… »
Комшија ју је силовао, била је невина... Теодора открила болну прошлост своје мајке, Гоца пребледела, а онда језивом исповешћу…
Телеграф 02.03.2018
- Што је најгоре, ја знам тог човека који ју је силовао, знам његову ћерку. И невероватно је кад након толико година сазнаш да је тај човек могао тако нешто да уради - рекла је Теодора на снимку који је пуштен свим задругарима… »
Задругари бирали највећег фрика међу њима,а кад је Луна устала прво се обратила мами са посебним захтевом! (ВИДЕО)
Телеграф 02.03.2018
Учесници Задруге успешно су обавили задатак у којем су морали да изаберу најбољег у игри Фрик шоу. Велики шеф обавестио је учеснике Задруге да морају да изаберу најбољег у игри Фрик шоу. Свако је морао да наведе по три… »
Да ли је ова девојка нормална?! Марија Ана у 5 ујутру од задругара тражила нешто што их је шокирало! (ВИДЕО)
Телеграф 02.03.2018
Кија, Јањуш и Надежда су ћаскали у соби за изолацију, а онда је ушла Марија Ана и запрепастила их својим захтевом. Пошле ноћи Кија Коцкар, Марко Јањушевић и Надежда Биљић разговарали су у соби за изолацију. Око 5 сати ујутру… »
Снимак који открива све: Мики зграбио Кију и пољубио је у уста, а Кристина тражила песму која говори више од хиљаду речи…
Телеграф 02.03.2018
Мики је напокон добио прилику да се "зближи" са Кристином. Укућани су искористили снег да се мало поиграју напољу, а највеселији су били Кија, Мики и Марко Миљковић. Опседнута си њом, сви то мисле! Луна оговарала Кију, Мики… »
Ова песма ће заувек спајати Гагија и Анабелу, а када чујете причу коју носи биће вам јасно и због чега (видео)
Телеграф 02.03.2018
- Заиста ме лепе успомене вежу за ту песму - рекла је Луна. "Њен град" песма је која се нашла на првом албуму групе Функи Г, а која у себи крије истиниту љубавну причу. Наиме, како је Луна Ђогани у ријалитију "Задруга"… »
Јелена пришла Луни и Слоби и послужила се њиховим јогуртом, а о њиховој реакцији сада сви причају! (ВИДЕО)
Телеграф 02.03.2018
- Шта сад треба, да га бацим? Хоћеш да ти сипам у шољу ако не можеш да пијеш? - питао је Слоба Луну. Луна Ђогани и Слоба Радановић прошле ноћи су заједно вечерали у спаваћој соби. Пошто њих двоје деле сву храну, тако је и овога… »
Вести дана »

Радарски снимак показује тачне време када ће невреме погодити Србију: Сутра за 10 степени хладније, а ево како ће бити до краја септембра
Нова пре 52 минутајош 20 повезаних

Гори Газа, идф удара гвозденом песницом! Огласио се израелски министар одбране
Ало пре 1 сатјош 13 повезаних

Две недеље од уредбе о ограничењу маржи у маркетима: Ево да ли су трговци ускладили цене
Мондо пре 2 минутајош 8 повезаних