Povezane vesti
Komšija ju je silovao, bila je nevina... Teodora otkrila bolnu prošlost svoje majke, Goca prebledela, a onda jezivom…
Telegraf 02.03.2018
- Što je najgore, ja znam tog čoveka koji ju je silovao, znam njegovu ćerku. I neverovatno je kad nakon toliko godina saznaš da je taj čovek mogao tako nešto da uradi - rekla je Teodora na snimku koji je pušten svim zadrugarima. Zadrugarima su… »
Opsednuta si njom, svi to misle! Luna ogovarala Kiju, Miki skočio i sasuo joj u lice sve što misli, Đoganijeva pobesnela…
Telegraf 02.03.2018
- Ja na osnovu tvojih priča, snimaka, konstatujem! Šta se ti ljutiš?! Svaka vaša svađe je zbog Kije - rekao je Miki Luni. Zadrugari su prošle noći imali priliku da gledaju snimke na kojima jedni druge ogovaraju po ćoškovima. Pušten je i snimak… »
Zadrugari birali najvećeg frika među njima,a kad je Luna ustala prvo se obratila mami sa posebnim zahtevom! (VIDEO)
Telegraf 02.03.2018
Učesnici Zadruge uspešno su obavili zadatak u kojem su morali da izaberu najboljeg u igri Frik šou. Veliki šef obavestio je učesnike Zadruge da moraju da izaberu najboljeg u igri Frik šou. Svako je morao da navede po tri zadrugara koji su prema… »
Da li je ova devojka normalna?! Marija Ana u 5 ujutru od zadrugara tražila nešto što ih je šokiralo! (VIDEO)
Telegraf 02.03.2018
Kija, Janjuš i Nadežda su ćaskali u sobi za izolaciju, a onda je ušla Marija Ana i zaprepastila ih svojim zahtevom. Pošle noći Kija Kockar, Marko Janjušević i Nadežda Biljić razgovarali su u sobi za izolaciju. Oko 5 sati ujutru Marija Ana… »
Ova pesma će zauvek spajati Gagija i Anabelu, a kada čujete priču koju nosi biće vam jasno i zbog čega (video)
Telegraf 02.03.2018
- Zaista me lepe uspomene vežu za tu pesmu - rekla je Luna. "Njen grad" pesma je koja se našla na prvom albumu grupe Funky G, a koja u sebi krije istinitu ljubavnu priču. Naime, kako je Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga" ispričala drvetu mudrosti… »
Snimak koji otkriva sve: Miki zgrabio Kiju i poljubio je u usta, a Kristina tražila pesmu koja govori više od hiljadu reči…
Telegraf 02.03.2018
Miki je napokon dobio priliku da se "zbliži" sa Kristinom. Ukućani su iskoristili sneg da se malo poigraju napolju, a najveseliji su bili Kija, Miki i Marko Miljković. Opsednuta si njom, svi to misle! Luna ogovarala Kiju, Miki skočio i sasuo joj u… »
Jelena prišla Luni i Slobi i poslužila se njihovim jogurtom, a o njihovoj reakciji sada svi pričaju! (VIDEO)
Telegraf 02.03.2018
- Šta sad treba, da ga bacim? Hoćeš da ti sipam u šolju ako ne možeš da piješ? - pitao je Sloba Lunu. Luna Đogani i Sloba Radanović prošle noći su zajedno večerali u spavaćoj sobi. Pošto njih dvoje dele svu hranu, tako je i ovoga puta bilo… »
Vesti dana »

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTS pre 5 minutajoš 3 povezane