Povezane vesti
Zlatan bi da igra na SP u Rusiji: Nedostaje mi reprezentacija
Večernje novosti 02.03.2018
Šveđanin razmišlja o povratku u reprezentaciju na Mundijalu: Ako budem video da sam spreman, i da mogu da pružim ono što umem, zašto da ne nastupim. SVETSKO prvenstvo u Rusiji ove godine moglo bi neočekivano da dobije još jednu veliku zvezdu… »
Vrata nisu zatvorena: Ibra igra na Mundijalu?
Mondo 02.03.2018
Iako je saopštio da je završio reprezentativnu karijeru, Zlatan Ibrahimović bi mogao da promeni odluku. Foto: Guliver/Getty images/Alex Livesey Posle Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016, Zlatan Ibrahimović je objavio kraj reprezentativne karijere… »
Ibrahimović želi povratak
Danas 02.03.2018
Švedski fudbalski genije Zlatan Ibrahimović je najavio mogućnost povratka u reprezentaciju, za koju je u 116 utakmica postigao 62 gola. Tridesetšetogodišnji Ibrahimović se povukao iz nacionalnog tima posle Evropskog šampionata 2016. godine, ali je… »
Promenio odluku: Ibra sada hoće u Rusiju
Hot sport 02.03.2018
Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je danas da mu nedostaju nastupi za reprezentaciju Švedske. – Nedostaje mi reprezentacija. Igrao sam 20 godina i onda vidim da drugi igraju za reprezentaciju, to je teško. Ali, teško je i kada… »
Hoće na mundijal: Ibrahimoviću nedostaje reprezentacija
Sportal blic 02.03.2018
Napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović ne krije da bi voleo ponovo da obuče dres Švedske, a time je najavio i eventualni povratak u reprezentaciju, i to na Mundijalu predstojećeg leta u Rusiji. Foto: Tanjug/AP Ibra je poslednji put igrao za… »
Vesti dana »
Akcija "4.000 nastavnika, 4.000 koraka" u Novom Sadu; U Beogradu advokati o obustavi rada
RTV pre 35 minutajoš 23 povezane
Zelenski traži jači pritisak na Rusiju: Objavio snimke ruskog napada na Kijev i Zaporožje
Pravda pre 1 satjoš 21 povezana
Arhiv javnih skupova: Na skupu ispred RTS-a bilo između 53.000 i 55.000 ljudi
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih