Povezane vesti
Zlatan bi da igra na SP u Rusiji: Nedostaje mi reprezentacija
Večernje novosti 02.03.2018
Šveđanin razmišlja o povratku u reprezentaciju na Mundijalu: Ako budem video da sam spreman, i da mogu da pružim ono što umem, zašto da ne nastupim. SVETSKO prvenstvo u Rusiji ove godine moglo bi neočekivano da dobije još jednu veliku zvezdu. Zlatan… »
Ibrahimović želi povratak
Danas 02.03.2018
Švedski fudbalski genije Zlatan Ibrahimović je najavio mogućnost povratka u reprezentaciju, za koju je u 116 utakmica postigao 62 gola. Tridesetšetogodišnji Ibrahimović se povukao iz nacionalnog tima posle Evropskog šampionata 2016. godine, ali je sada… »
Vrata nisu zatvorena: Ibra igra na Mundijalu?
Mondo 02.03.2018
Iako je saopštio da je završio reprezentativnu karijeru, Zlatan Ibrahimović bi mogao da promeni odluku. Foto: Guliver/Getty images/Alex Livesey Posle Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016, Zlatan Ibrahimović je objavio kraj reprezentativne karijere, ali… »
Promenio odluku: Ibra sada hoće u Rusiju
Hot sport 02.03.2018
Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je danas da mu nedostaju nastupi za reprezentaciju Švedske. – Nedostaje mi reprezentacija. Igrao sam 20 godina i onda vidim da drugi igraju za reprezentaciju, to je teško. Ali, teško je i kada si… »
Hoće na mundijal: Ibrahimoviću nedostaje reprezentacija
Sportal blic 02.03.2018
Napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović ne krije da bi voleo ponovo da obuče dres Švedske, a time je najavio i eventualni povratak u reprezentaciju, i to na Mundijalu predstojećeg leta u Rusiji. Foto: Tanjug/AP Ibra je poslednji put igrao za… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Beta pre 3 minutajoš 23 povezane
Balkanski tanker je uspeo u ratnim uslovima da prođe kroz Ormuski moreuz! Stotine brodova čeka, ali ne i ovaj! (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 109 povezanih
Šta se dešava u Smederevskoj Palanci: Okolnosti razlaza studenata i opozicije
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih
Trampovi izaslanici iznenada otkazali planiranu posetu Izraelu! Američki predsednik će održati nenajavljenu konferenciju za medije! Bukti rat sa Iranom!
Kurir pre 13 minutajoš 54 povezane
Konfiskovaćemo imovinu svim Irancima koji podržavaju Izrael i SAD
Politika pre 38 minutajoš 54 povezane