Povezane vesti

Pobeda za izlazak iz krize, a OVAJ podatak posebno raduje Zvezdine navijače! (TVITOVI)

Pobeda za izlazak iz krize, a OVAJ podatak posebno raduje Zvezdine navijače! (TVITOVI)

Sportske.net 02.03.2018
Košarkaši Crvene zvezde mt:s ostvarili su večeras desetu pobedu u tekućoj evroligaškoj seznoni i zadržali šanse za plasman u plej-of. Crveno-beli su u izjednačenoj utakmici sa Unikahom slavili rezultatom 80:76 tako da nakon 24. kola imaju skor… »
Plaza: "Mogao bih da plačem zbog Nedovića"

Plaza: "Mogao bih da plačem zbog Nedovića"

Sportske.net 02.03.2018
Trener Unikahe rekao je da je srpski reprezentativac ključni igrač njegovog tima. Trener Unikahe Đoan Plaza je priznao srpskim novinarima da je mogao da plače za Nemanjom Nedovićem, kao i mnogim drugim igračima, ali da nije želeo to da radi… »
"Mogao sam da plačem zbog Nedovića, ali..."

"Mogao sam da plačem zbog Nedovića, ali..."

Mondo 02.03.2018
"Da me niste pitali - ne bih ni pričao o tome", poručio je trener Unikahe. Foto: MN Press Unikaha je u prvom delu sezone bila bolja od Crvene zvezde u Malagi, ali je srpski predstavnik uzvratio istom merom ove večeri u hali "Aleksandar Nikolić". Ekipa… »
Nedović: Čudno u Pioniru, kao kad sam igrao ovde

Nedović: Čudno u Pioniru, kao kad sam igrao ovde

Mondo 02.03.2018
"Čudno je, ali opet su došli navijači u velikom broju, siguran sam da kad krenu pobede da se ređaju da će još više ljudi doći", kazao je Nemanja Nedović posle poraza od Zvezde koji je presedeo u jakni, kraj terena. Nemanja Nedović je u jakni… »
"Neću da plačem zbog Nedovića"

"Neću da plačem zbog Nedovića"

Vesti online 02.03.2018
Trener Unikahe Đoan Plaza rekao je posle poraza od Crvene zvezde da je neigranje Nemanje Nedovića bio hendikep za njegovu ekipu, ali da to ne može da bude opravdanje. - Mogu da počnem izlaganje tako što ću da plačem zbog neigranja Nedovića ili… »
Meč za vidanje rana

Meč za vidanje rana

Danas 02.03.2018
Crvena zvezda u važnom trenutku večeras dočekuje Unikahu u 24. kolu Evrolige - 19.00 Turbulentno je bilo poslednjih desetak dana na Malom Kalemegdanu. Poraz u finalu Kupa Radivoja Koraća oslobodio je duh iz boce koji je širom košarkaškog etra… »
Evroliga: Crvena Zvezda dočekuje Unikahu

Evroliga: Crvena Zvezda dočekuje Unikahu

Dnevnik 02.03.2018
U okviru 24. kola košarkaške Evrolige, večeras od 19 časova u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“ Crvena zvezda dočekuje Unikahu. Bez obzira što oba tima imaju male šanse da u predstojećih sedam kola izbore plasman među osam najboljih… »
Sport na TV: Crvena zvezda protiv Unikahe traži izlaz iz krize

Sport na TV: Crvena zvezda protiv Unikahe traži izlaz iz krize

Hot sport 02.03.2018
Ne prebogat sportski program je pred nama, ali za navijače Crvene zvezde sasvim dovoljan da uživaju u večeri. U centru pažnje je duel 24. kola Evrolige u kom Crvena zvezda dočekuje Unikahu od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’… »

Vesti dana »