Повезане вести

Плаза: "Могао бих да плачем због Недовића"

Плаза: "Могао бих да плачем због Недовића"

Спортске.нет 02.03.2018
Тренер Уникахе рекао је да је српски репрезентативац кључни играч његовог тима. Тренер Уникахе Ђоан Плаза је признао српским новинарима да је могао да плаче за Немањом Недовићем, као и многим другим играчима, али да није желео… »
Победа за излазак из кризе, а ОВАЈ податак посебно радује Звездине навијаче! (ТВИТОВИ)

Победа за излазак из кризе, а ОВАЈ податак посебно радује Звездине навијаче! (ТВИТОВИ)

Спортске.нет 02.03.2018
Кошаркаши Црвене звезде мт:с остварили су вечерас десету победу у текућој евролигашкој сезнони и задржали шансе за пласман у плеј-оф. Црвено-бели су у изједначеној утакмици са Уникахом славили резултатом 80:76 тако да након 24… »
"Нећу да плачем због Недовића"

"Нећу да плачем због Недовића"

Вести онлине 02.03.2018
Тренер Уникахе Ђоан Плаза рекао је после пораза од Црвене звезде да је неиграње Немање Недовића био хендикеп за његову екипу, али да то не може да буде оправдање. - Могу да почнем излагање тако што ћу да плачем због… »
Недовић: Чудно у Пиониру, као кад сам играо овде

Недовић: Чудно у Пиониру, као кад сам играо овде

Мондо 02.03.2018
"Чудно је, али опет су дошли навијачи у великом броју, сигуран сам да кад крену победе да се ређају да ће још више људи доћи", казао је Немања Недовић после пораза од Звезде који је преседео у јакни, крај терена. Немања… »
"Могао сам да плачем због Недовића, али..."

"Могао сам да плачем због Недовића, али..."

Мондо 02.03.2018
"Да ме нисте питали - не бих ни причао о томе", поручио је тренер Уникахе. Фото: МН Пресс Уникаха је у првом делу сезоне била боља од Црвене звезде у Малаги, али је српски представник узвратио истом мером ове вечери у хали… »
Меч за видање рана

Меч за видање рана

Данас 02.03.2018
Црвена звезда у важном тренутку вечерас дочекује Уникаху у 24. колу Евролиге - 19.00 Турбулентно је било последњих десетак дана на Малом Калемегдану. Пораз у финалу Купа Радивоја Кораћа ослободио је дух из боце који је широм… »
Евролига: Црвена Звезда дочекује Уникаху

Евролига: Црвена Звезда дочекује Уникаху

Дневник 02.03.2018
У оквиру 24. кола кошаркашке Евролиге, вечерас од 19 часова у београдској хали „Александар Николић“ Црвена звезда дочекује Уникаху. Без обзира што оба тима имају мале шансе да у предстојећих седам кола изборе пласман међу осам… »
Спорт на ТВ: Црвена звезда против Уникахе тражи излаз из кризе

Спорт на ТВ: Црвена звезда против Уникахе тражи излаз из кризе

Хот спорт 02.03.2018
Не пребогат спортски програм је пред нама, али за навијаче Црвене звезде сасвим довољан да уживају у вечери. У центру пажње је дуел 24. кола Евролиге у ком Црвена звезда дочекује Уникаху од 19 часова у дворани ‘Александар… »

Вести дана »