Povezane vesti

Sprema im iznenađenje Anabela Luni i Slobi kupuje stan!

Sprema im iznenađenje Anabela Luni i Slobi kupuje stan!

Večernje novosti 02.03.2018
Prvo sam mislila da joj iznajmim stan, ali posle sam shvatila da je bolje da ga kupimo, jer je na duže staze svakako isplativije, rekla je Anabela. Lunu Đogani i Slobu Radanovića oduševila je informacija koju im je otkrila njena mama Anabela Atijas… »
Hit: Đekson otkrio pod kojim uslovom bi se smuvao sa Kijom, pa pomenuo i Slobu!

Hit: Đekson otkrio pod kojim uslovom bi se smuvao sa Kijom, pa pomenuo i Slobu!

Press 02.03.2018
Đekson ima spreman "plan", samo Kristina mora da ispuni jedan bitan uslov. Dok je odgovarao na pitanja gledalaca Đekson je, ničim izazvan, otkrio šta Kija mora da uradi da bi se on smuvao sa njom. Potom je ustao Đekson i rekao kako se nada da ga… »
Ovako se oduševljeni Sloba zahvalio Anabeli koja traži stan za Lunu i njega! (video)

Ovako se oduševljeni Sloba zahvalio Anabeli koja traži stan za Lunu i njega! (video)

Press 02.03.2018
- Samo želim da dodam nešto u vezi onog stana i da se zahvalim Anabeli što sve to radi za nas - rekao je Sloba. Luna Đogani je nedavno imala telefonski razgovor sa svojom majkom Anabelom Atijas. Tom prilikom Anabela je otkrila Luni da je već počela… »
Anabela "zakuvala" frku: Luna napala Slobu, pa se uključila Kija i dodala ulje na vatru!

Anabela "zakuvala" frku: Luna napala Slobu, pa se uključila Kija i dodala ulje na vatru!

Blic 01.03.2018
Đoganijeva nije mogla da veruje da se Radanović nije zahvalio njenoj mami zbog truda da im olakša život po izlasku iz "Zadruge", pa je u rijalitiju nastao haos. - Sloba je dobio pitanje gde je moja mama pomenuta, u vezi toga da traži stan za nas… »

Vesti dana »