Povezane vesti
Stolica pred gostovanje u Kruševcu: Napredak po svemu spada u vrh srpskog fudbala, čeka nas nadmudrivanje
Hot sport 02.03.2018
Fudbaleri Vojvodine gostovaće sutra u Kruševcu ekipi Napretka u Kruševu, a tim povodom obraćanje medijima imao je trener novosadskog tima, Ilija Stolica. Šef stručnog štaba „lala“ ističe da njegovom timu sutra neće biti nimalo lako, što zbog… »
Fudbaleri Vojvodine veruju da su spremni da pokažu pravo lice u Kruševcu
Dnevnik 02.03.2018
Mnogo toga zavisiće sutra u utakmici između fudbalera Napretka i Vojvodine od stanja terena na stadionu Mladost u Kruševcu. Prema onom što saznajemo, on će biti protiv igre, blatnjav, iako su domaćini uložili i ulažu velike napore kako bi ga… »
Stolica: "Napredak i Kruševac su za svaki respekt"
Sportske.net 02.03.2018
Trener fudbalera Vojvodine Ilija Stolica rekao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Napretka i istakao da taj klub i Kruševac, kao fudbalska sredina, zaslužuju njegovo puno poštovanje. Svi mečevi 25. kola Super lige Srbije, koji su… »
Napredak - Vojvodina: "Nemam emocije prema 'Dami'"
Mondo 02.03.2018
Pred jedan od derbi mečeva 25. kola Superlige, treneri Napretka i Vojvodine o ovim drugima. Kosanović: "Vojvodina je moj klub, moja kuća, ali sad me zanima samo Napredak". Stolica: "Poštovanje za Napredak i Kosana". Foto: MN Press Kada se "namesti" da… »
Vesti dana »
Blažićima maksimalne kazne zatvora: Ocu i sinu po 20 godina robije, masovni ubica Uroš proglašen krivim
Kurir pre 1 satjoš 99 povezanih
BLOG: Novosadski studenti upali u Rektorat, studenti BU demantovali da su im zahtevi ispunjeni, protest ispred RTS
N1 Info pre 58 minutajoš 53 povezane
Tužilaštvo o istrazi za nesreću u Novom Sadu: Ispitano 34 svedoka, biće ispitano još 16
Novi magazin pre 51 minutajoš 54 povezane
"Ovakvo suđenje nema ni u osnovnoj školi": Stiv Ker besan na sudije
Večernje novosti pre 2 satajoš 31 povezana