Povezane vesti
Stolica pred gostovanje u Kruševcu: Napredak po svemu spada u vrh srpskog fudbala, čeka nas nadmudrivanje
Hot sport 02.03.2018
Fudbaleri Vojvodine gostovaće sutra u Kruševcu ekipi Napretka u Kruševu, a tim povodom obraćanje medijima imao je trener novosadskog tima, Ilija Stolica. Šef stručnog štaba „lala“ ističe da njegovom timu sutra neće biti nimalo lako, što zbog kvaliteta… »
Stolica: "Napredak i Kruševac su za svaki respekt"
Sportske.net 02.03.2018
Trener fudbalera Vojvodine Ilija Stolica rekao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Napretka i istakao da taj klub i Kruševac, kao fudbalska sredina, zaslužuju njegovo puno poštovanje. Svi mečevi 25. kola Super lige Srbije, koji su prethodne… »
Fudbaleri Vojvodine veruju da su spremni da pokažu pravo lice u Kruševcu
Dnevnik 02.03.2018
Mnogo toga zavisiće sutra u utakmici između fudbalera Napretka i Vojvodine od stanja terena na stadionu Mladost u Kruševcu. Prema onom što saznajemo, on će biti protiv igre, blatnjav, iako su domaćini uložili i ulažu velike napore kako bi ga, koliko god… »
Napredak - Vojvodina: "Nemam emocije prema 'Dami'"
Mondo 02.03.2018
Pred jedan od derbi mečeva 25. kola Superlige, treneri Napretka i Vojvodine o ovim drugima. Kosanović: "Vojvodina je moj klub, moja kuća, ali sad me zanima samo Napredak". Stolica: "Poštovanje za Napredak i Kosana". Foto: MN Press Kada se "namesti" da… »
Vesti dana »

Kakva bomba radeta krunića: Pogledajte šta je prvo uradio nakon golčine koju je postigao!
Kurir pre 17 minutajoš 30 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 3 satajoš 36 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 17 minutajoš 179 povezanih