Povezane vesti
Stolica pred gostovanje u Kruševcu: Napredak po svemu spada u vrh srpskog fudbala, čeka nas nadmudrivanje
Hot sport 02.03.2018
Fudbaleri Vojvodine gostovaće sutra u Kruševcu ekipi Napretka u Kruševu, a tim povodom obraćanje medijima imao je trener novosadskog tima, Ilija Stolica. Šef stručnog štaba „lala“ ističe da njegovom timu sutra neće biti nimalo lako, što zbog kvaliteta… »
Stolica: "Napredak i Kruševac su za svaki respekt"
Sportske.net 02.03.2018
Trener fudbalera Vojvodine Ilija Stolica rekao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Napretka i istakao da taj klub i Kruševac, kao fudbalska sredina, zaslužuju njegovo puno poštovanje. Svi mečevi 25. kola Super lige Srbije, koji su prethodne… »
Fudbaleri Vojvodine veruju da su spremni da pokažu pravo lice u Kruševcu
Dnevnik 02.03.2018
Mnogo toga zavisiće sutra u utakmici između fudbalera Napretka i Vojvodine od stanja terena na stadionu Mladost u Kruševcu. Prema onom što saznajemo, on će biti protiv igre, blatnjav, iako su domaćini uložili i ulažu velike napore kako bi ga, koliko god… »
Napredak - Vojvodina: "Nemam emocije prema 'Dami'"
Mondo 02.03.2018
Pred jedan od derbi mečeva 25. kola Superlige, treneri Napretka i Vojvodine o ovim drugima. Kosanović: "Vojvodina je moj klub, moja kuća, ali sad me zanima samo Napredak". Stolica: "Poštovanje za Napredak i Kosana". Foto: MN Press Kada se "namesti" da… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 13 minutajoš 45 povezanih

Stižu pljuskovi, ovi delovi zemlje prvi na udaru! Žuti meteo alarm na snazi za pola Srbije!
Alo pre 48 minutajoš 18 povezanih

Srbija od izraelske tvrtke kupila sustave u vrijednosti 1,635 milijardi dolara
SEEbiz pre 38 minutajoš 5 povezanih

Bursać: Državni aparat se potpuno raspao, van pameti gušiti bunt građana nasiljem
Novi magazin pre 8 minutajoš 4 povezane

Danas državna ceremonija polaganja venaca povodom 220. godišnjice Boja na Ivankovcu
Telegraf pre 48 minutajoš 9 povezanih