Povezane vesti
Tiškovac i dalje odsečen od sveta, zatražena pomoć Oružanih snaga i Civilne zaštite
Blic 02.03.2018
Načelnik opštine Grahovo Duško Radun pozvao je danas Oružane snage BiH i Federalnu upravu Civilne zaštite da pomognu srpskom selu Tiškovac, koje je odsečeno od sveta zbog snežnih padavina. - Uputio sam zvaničan zahtev Oružanim snagama BiH i Federalnoj… »
“Posle može biti kasno” Delegat u Parlamentu FBiH zabrinut za meštane sela Tiškovac, zahteva da se angažuje helikopter
Blic 02.03.2018
Delegat iz reda Srba u Domu naroda Parlamenta FBiH Mile Marčeta apelovao je da se hitno angažuju kantonale, federalne i BiH institucije, uključujući helikopter Oružanih snaga BiH, da pomognu srpskom selu Tiškovac u opštini Bosansko Grahovo koje je zbog… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 5 minutajoš 30 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
Iran reagovao na Trampove pretnje: Amerika šalje svoje vojnike u grob, a ne nas u kameno doba
Telegraf pre 9 minutajoš 49 povezanih