Povezane vesti
U Makedoniji i putevi dobijaju novo ime
Mondo 02.03.2018
Makedonske vlasti počele su da uklanjaju table na putevima, nakon što je kao znak dobre volje prema Grčkoj, promenjeno ime glavnog autoputa koji je nosio ime "Aleksandar Veliki". Foto: AP Photo Šef makedonske kompanije za brigu o putevima Gadžur… »
Makedonija:Postavljanje tabli na putevima sa novim imenom
Večernje novosti 02.03.2018
Šef makedonske kompanije za brigu o putevima Gadžur Kadriju izjavio je da su umesto starih postavljena dva znaka sa natpisom "prijateljstvo" Makedonske vlasti počele su danas da uklanjaju table na putevima, nakon što je kao znak dobre volje prema… »
Makedonci menjaju ime autoputa „Aleksandar Veliki” u „Prijateljstvo”
Politika 02.03.2018
Skoplje - Makedonske vlasti počele su da uklanjaju table na putevima, nakon što je kao znak dobre volje prema Grčkoj, promenjeno ime glavnog autoputa koji je nosio ime „Aleksandar Veliki”. Šef makedonske kompanije za brigu o putevima Gadžur… »
Vesti dana »
Zaposleni u 11 vrtića u Čačku u jednodnevnom štrajku kao podrška protestu studenata i maturanata
Danas pre 48 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Deo škola nastavlja protest, Đukić Dejanović sa direktorima: Negde obustava rada, negde skraćeni časovi, učenici u protestnoj šetnji (video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Makron nakon pretnji Trampa: Evropa će reagovati ako bude napada na njenu trgovinu
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih