Povezane vesti
Komandant Kfora: Razmena teritorija? To nije odluka koja se donosi samo u Prištini i Beogradu
Pravda 03.03.2018
Komandant Kfora Salvatore Kuoči rekao je da ne zna da li je ideja o razmeni teritorija između Srbije i Kosova samo ideja ili su to spekulacije, ali da je to nešto što "može da podstakne druge situacije širom Balkana", prenose prištinski mediji. "Mi nismo… »
Kuoči: Odluka o razmeni teritorija ne tiče se samo Beograda i Prištine
RTS 03.03.2018
Komandant Kfora Salvatore Kuoči izjavio je da bi "eventualna razmena teritorija na Kosovu mogla da podstakne druge situacije u regionu i da to nije pitanje koje bi se ticalo samo Prištine i Beograda". "Nismo deo toga, mi nismo uključeni u ovaj proces… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 31 minutajoš 57 povezanih
Dijana Hrka: Malaksala sam, pristaću na infuziju ako mi ne bude dobro, ali ne odustajem od štrajka glađu
NIN pre 6 minutajoš 87 povezanih
Loše vesti za crvenu zvezdu: Iznudu u kolicima po sletanju u Beograd, nije dobro
Dnevnik pre 36 minutajoš 34 povezane
Tuhel pred meč sa Srbijom: Očekuje nas tim sa jakim patriotskim nabojem i sjajnim igračima i selektorom
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih
Uhapšena dvojica mladića u Novom Sadu: Osumnjičeni za preprodaju droge, pronađena kesa sa 130 grama marihuane
Nova pre 41 minutajoš 23 povezane