Povezane vesti
Maja Nikolić izazvala skandal: Žestoko oplela po Ivani Peters i Željku Vasiću, ovo će boleti!
Blic 03.03.2018
Maja Nikolić nikako da se pomiri sa činjenicom da nije pobedila na Beoviziji. Kako sama navodi, u nastup je uložila 6.000 evra, a sada je ponovo oplela, ali po žiriju. Naime, ona je žestoko oplela po Ivani Peters i Željku Vasiću rečima: - Žiri je bio na… »
Maja oplela po žiriju Beovizije: Ivana i Željko mogu da ocenjuju samo Kolibrije!
Kurir 03.03.2018
Ako se već znalo da će oni pobediti, zašto smo mi ulagali ogroman novac u svoje nastupe? Ja sam bacila više od 6.000 evra. Maja Nikolić nikako da se pomiri s porazom na Beoviziji. Pevačica i dalje optužuje Sanju Ilića i Balkaniku da su nastupali na… »
Vesti dana »

Konstituisanje vlasti u Zaječaru uz fizički sukob odbornika opozicije i obezbeđenja, dimnu bombu i biber sprej...
RTV pre 29 minutajoš 26 povezanih

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 19 minutajoš 61 povezana

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Izvršen napad na Gretinu flotilu; Brodovi zasuti šok bombama i eksplozivima? VIDEO/FOTO
B92 pre 6 satijoš 6 povezanih

Stigao odgovor Kremlja na Trampovu konstataciju da je Rusija "papirni tigar": "Primetili smo promenu tona kod američkog lidera"
Blic pre 39 minutajoš 22 povezane