Povezane vesti
Maja Nikolić izazvala skandal: Žestoko oplela po Ivani Peters i Željku Vasiću, ovo će boleti!
Blic 03.03.2018
Maja Nikolić nikako da se pomiri sa činjenicom da nije pobedila na Beoviziji. Kako sama navodi, u nastup je uložila 6.000 evra, a sada je ponovo oplela, ali po žiriju. Naime, ona je žestoko oplela po Ivani Peters i Željku Vasiću rečima: - Žiri je bio na… »
Maja oplela po žiriju Beovizije: Ivana i Željko mogu da ocenjuju samo Kolibrije!
Kurir 03.03.2018
Ako se već znalo da će oni pobediti, zašto smo mi ulagali ogroman novac u svoje nastupe? Ja sam bacila više od 6.000 evra. Maja Nikolić nikako da se pomiri s porazom na Beoviziji. Pevačica i dalje optužuje Sanju Ilića i Balkaniku da su nastupali na… »
Vesti dana »

Stigle loše vesti iz UN! Plan Izraela predstavlja opasnu eskalaciju sa Palestincima
Alo pre 1 satjoš 38 povezanih

BLOG UŽIVO „BIA, SNS mafija“: Studenti ispred sedišta službi bezbednosti održali skup podrške koleginici kojoj je zabranjen ulazak u zemlju
Nova pre 39 minutajoš 23 povezane

"Zelenski neka bude spreman da nešto potpiše"! Tramp najavio skori susret s Putinom: Sad predlažu model razmene teritorija!
Kurir pre 4 minutajoš 44 povezane

Nakon napada na novinare prilikom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću: Privedeno pet osoba, jedna uhapšena
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih

Osnovni sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na KiM
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane