Povezane vesti
Postao popularan i u aziji Željko Samardžić: Kinezi snimaju film o meni!
Kurir 03.03.2018
Željko Samardžić snimiće dokumentarni film za kinesku državnu televiziju! "Zaintrigirao sam Kineze! Ponudili su mi da snimimo kratki dokumentarni film u Kini. Pristao sam", rekao je pevač, a na pitanje da li će nadmašiti slavu Bate Živojinovića, koji je… »
Snima film u Kini?!
Mondo 03.03.2018
Kineska televizija i srpski pevač u zajedničkoj akciji! Pevač Željko Samaržić uskoro će "osvanuti" na kineskoj televiziji, prenosi "Kurir". "Zaintrigirao sam Kineze, i ponudili su mi da u njihovoj zemlji snimimo kratak dokumentarni film. Pristao sam,"… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Nova ekonomija pre 1 satjoš 20 povezanih
Oblačno i hladnije uz kišu: Na jugu Srbije obilnije padavine i moguća grmljavina
Glas Zaječara pre 2 satajoš 21 povezana
Izveštaj AI: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 24 minutajoš 16 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih