Povezane vesti
Rasulo: Iz ove bošnjačke stranke u Banovićima u toku jednog dana istupilo 1.300 članova
Blic 03.03.2018
Kompletan Opštinski odbor Stranke demokratske akcije u Banovićima napustio je ovu stranku, a sutra će, prema njihovim riječima, biti formirana nova politička stranka ‘Pokret demokratske akcije”. “Svi smo mi Mirsad Kukić”, “Mi smo Kukini”, “Mirsad Kukić”… »
Bivši kadrovi ruše SDA: U Tuzli i Banovićima formiraju novu stranku, Pokret demokratske akcije
Blic 03.03.2018
U Bosanskom kulturnom centru (BKC) u Tuzli danas je održana sednica inicijativnog odbora za osnivanje nove političke partije Pokret demokratske akcije (PDA) koji nastaje posledično unutarstranačkim sukobima u Stranci demokratske akcije (SDA). Članovi… »
Vesti dana »
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
(VIDEO) Žarko Paspalj ponovo na „udaru“ navijača Partizana: Vređan i Ostoja Mijailović
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
Presedan u Skupštini Leskovca: Novinar izvređan, sniman privatnim telefonom, pa umalo izbačen iz sale – VIDEO
Rešetka pre 11 minutajoš 2 povezane
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana