Povezane vesti

Neizvesni izbori u Italiji: Berluskoni se nada povratku na vlast, Evropa strepi od ultradesničara

Blic 04.03.2018
Na parlamentarnim izborima u Italiji jutros su otvorena glasačka mesta, pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, a birališta će biti otvorena večeras do 23 sata. Savez stranaka desnog centra, na čijem čelu je nekadašnji premijer Silvio… »

Grudima na Berluskonija: Dok je bivši italijanski premijer glasao, iskočila je gola žena i pokušala da se baci na njega…

Blic 04.03.2018
Obnažena članica feminističke grupe Femen upala je danas na glasačko mesto u Milanu, u trenutku kada je tamo glasao bivši premijer Silvio Berluskoni (81). Žena, na čijim su obnaženim grudima crnim markerom bile ispisane reči "Berluskoni, istekao… »

Nova "žrtva" Femena – Berluskoni, "istekao ti je rok"

B92 04.03.2018
Milano -- Obnažena članica feminističke grupe Femen upala je na glasačko mesto u Milanu, u trenutku kada je tamo glasao bivši premijer Silvio Berluskoni (81). Žena, na čijim su obnaženim grudima crnim markerom bile ispisane reči "Berluskoni… »

Parlamentarni izbori u Italiji, povratak poznatih političara

RTS 04.03.2018
Na parlamentarnim izborima u Italiji otvorena su glasačka mesta. Pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, koji biraju 630 članova Donjeg doma parlamenta i 315 članova Senata. Bivši savez stranaka desnog centra, na čijem čelu je nekadašnji… »

Obnažena upala na glasanje! (foto)

Mondo 04.03.2018
Obnažena članica feminističke grupe Femen upala je danas na glasačko mesto u Milanu, u trenutku kada je tamo glasao bivši premijer Silvio Berluskoni (81). Foto: Daniel Dal Zennaro/ANSA via AP Žena, na čijim su obnaženim grudima crnim markerom bile… »

Parlamentarni izbori u Italiji, Berluskonijev savez favorit

Radio 021 04.03.2018
Na parlamentarnim izborima u Italiji otvorena su glasačka mesta, pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, a birališta će biti otvorena večeras do 23 sata. Savez stranaka desnog centra, na čijem čelu je nekadašnji premijer Silvio Berluskoni… »

Italijani glasaju: Da li se vraća Berluskoni?

Mondo 04.03.2018
Na parlamentarnim izborima u Italiji otvorena su glasačka mesta, pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, a birališta će biti otvorena večeras do 23 sata. Foto: Ciro Fusco/ANSA via AP Savez stranaka desnog centra, na čijem čelu je nekadašnji… »

Izbori u Italiji:Otvorena glasačka mesta; Berluskoniju najviše poslanika

Večernje novosti 04.03.2018
Na parlamentarnim izborima u Italiji jutros su otvorena glasačka mesta, pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, a birališta će biti otvorena večeras do 23 sata. Na parlamentarnim izborima u Italiji jutros su otvorena glasačka mesta, pravo glasa… »

(Video) Italija bira nov parlament: Neuništivi Berluskoni zvezda izbora!

Kurir 04.03.2018
RIM - Na parlamentarnim izborima u Italiji jutros su otvorena glasačka mesta, pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, a birališta će biti otvorena večeras do 23 sata. Bivši savez stranaka desnog centra, na čijem čelu je nekadašnji premijer… »

Otvorena birališta u Italiji

Danas 04.03.2018
U Italiji se danas održavaju parlamentarni izbori, a birališta su otvorena od 7 pa sve do večeras u 23 sata. U Italiji se održavaju parlamentarni izbori po novom izbornom sistemu, a poslednje ankete pokazuju kako je ishod neizvestan. Među političkim… »

Glasanje i u Italiji, Berluskoniju najviše poslanika?

B92 04.03.2018
Rim -- Na parlamentarnim izborima u Italiji otvorena su glasačka mesta, pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, a birališta će biti otvorena večeras do 23 sata. Savez stranaka desnog centra, na čijem čelu je nekadašnji premijer Silvio… »

Izbori za Parlament Italije po novom sistemu

Al Jazeera 04.03.2018
Birališta će biti otvorena od 7:00 do 23:00 sata, a zvanični rezultati se očekuju u ponedjeljak u 14:00 sati. U Italiji će u nedjelju biti održani parlamentarni izbori po novom izbornom sistemu, a posljednje ankete pokazuju kako je ishod… »

U Italiji danas parlamentarni izbori

Novi magazin 04.03.2018
U Italiji se danas održavaju parlamentarni izbori koji će odrediti da li će i Italija podleći populističkom, evroskeptičkom i krajnje desničarskom raspoloženju u Evropi. Prema poslednjim predizbornim anketama, rezultati glasanja su neizvesni… »

Vesti dana »